Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Alege pivoti din fibra de sticla!

Pivoti - Sisteme reconstructie de bonturi

Pivoti dentari si instrumente stomatologice de calitate 

In fiecare cabinet stomatologic se efectueaza proceduri de restaurare coronara, astfel ca in portofoliul Dentotal medicii stomatologi cu orientare catre protetica si estetica dentara gasesc toate materialele si accesoriile de care au nevoie (stift dentar, freze dentare, pivoti endodontici etc). Daca trebuie sa realizezi o reconstructie dinte cu pivot, afla ca gasesti atat varianta de pivot fibra de sticla, dar si metalic.

Pivoti din fibra de sticla de la producatori de top

Specialistii Dentotal recomanda in special o reconstructie de dinte pe pivot din fibra de sticla, intrucat ofera o adeziune la dentina superioara pivotilor metalici si garanteaza proprietati mecanice excelente. Astfel ca, indiferent ce tipuri de pivoti dentari se preteaza cazului clinic, cu siguranta in magazinul nostru online poti comanda pivoti din fibra de sticla de la RTD si Hahnenkratt la un pret avantajos.

Consumabile pentru protetica de pe Dentotal.ro

In situatia in care cazul de restaurare dentara necesita un bont dentar, afla ca specialistii Dentotal sunt pregatiti sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie pentru a putea efectua corect tratamentele stomatologice. Deci, fie ca ai nevoie de instrumentar stomatologic ori de materiale dentare precum Encore D/C MiniMix de la Centrix (material compozit cu polimerizare duala pentru reconstructia de bonturi) cu siguranta vei afla raspunsul intrebarilor pe care le ai. Alaturi de noi vei putea folosi doar consumabile de inalta calitate!

Dentotal te sprijina sa fii un profesionist in stomatologie!

Pentru a-ti consolida relatia cu pacientii nu uita sa le explici inainte de procedura de restaurare coronara ce este un pivot dentar, care este diferenta dintre pivot si implant dentar, avantajele unui pivot dentar din fibra de sticla, dar si ce costuri implica realizarea unei coroane dentare. Dentotal iti este alaturi cu orice informatie ai nevoie, ba mai mult, iti oferim constant reduceri si promotii, cat si transport gratuit oriunde in Romania.

FIBREKLEER KIT

672.35 Lei
()

EXAPIN TRIAL KIT

130.36 Lei
()

FIBREKLEER FREZA

228.94 Lei
()
BrandSpofa Dental Variante1.25 (negru)
VarianteNr. 3 (1.35mm)

RELYX FIBER POST SET

652.88 Lei
()
Brand3M Variante1 - galben
Afisaza urmatoarele 15 produse

Filtre

Clasificare
Categorii
Pret

Lei  –  Lei

  • 18Lei
  • 2484Lei
Stoc
Marime
Gramaj
Dimensiune
Prezentare