Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Accesorii protetica dentara

Accesorii protetica de la producatori de top

Succesul lucrarilor dentare consta in experienta medicului stomatolog si a calitatii materialelor utilizate in procesul de restaurare coronara. Nu numai ca vor facilita fluxul de lucru, dar vor garanta si o calitate mult mai buna a lucrarii protetice. Deci, pentru datile viitoare cand va trebui sa efectuezi o lucrare simpla cu o coroana dentara, ori o punte dentara cu mai multe elemente, nu uita sa comanzi produsele necesare de pe Dentotal.ro. Gasesti o gama variata de linguri de amprenta din plastic sau metalice, varfuri intraorale, canule de amestec, paduri de mixare, cutie aparat dentar, seringa pentru materiale de amprenta dentara etc ce provin de la branduri de renume, cum ar fi: 3M, GC, Kerr, Kulzer, Voco, Zhermack etc.

Materiale stomatologice de calitate superioara

Unele dintre cele mai utilizate accesorii pentru protetica sunt lingurile de amprenta din plastic de la Zhermack, Larident si Tribest deoarece au un raport pret – calitate foarte avantajos pentru clinica stomatologica. Mai mult, printre consumabilele foarte apreciate se regasesc canulele de amestec si varfurile intraorale pentru amestecarea automata a materialelor de amprenta dentara. Le gasesti in mai multe variante de gramaj, adaptandu-se necesitatilor fiecarui caz clinic. Prin urmare, cu siguranta vei putea utiliza consumabile premium in cabinetul tau stomatologic.

Comanda online produse pentru protetica de pe Dentotal.ro

Fiecare comanda plasata pe site-ul nostru online de materiale si echipamente pentru cabinete stomatologice este mai avantajoasa pentru dentisti! Vei observa ca fiecare produs iti va aduce un numar de puncte de fidelizare pe care le poti transforma in reduceri la urmatoarele comenzi. Mai mult, avem mereu promotii atractive pentru produse de protetica, chiar si atunci cand nu este Black Friday. Bucura-te chiar acum de toate beneficiile de a fi partener Dentotal!

SMARTREPAIR ROSA DETAX

131.40 Lei
()
Afiseaza urmatoarele 32 produse

Filtre

Clasificare
Categorii
Pret

Lei  –  Lei

  • 2Lei
  • 736Lei
Stoc
Gramaj
Dimensiune
Prezentare
Alti vizitatori au fost interesati si de: