Cuptoare sinterizare

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Alege cuptoare sinterizare dentare pentru o prelucrare usoara

Tehnologia CAD/CAM a patruns din ce in ce mai mult in laboratoarele de tehnica dentara, iar odata cu ea au aparut si o serie de procedee aditionale care pot fi integrate in tehnica dentara si echipamente care sa automatizeze din ce in ce mai mult munca tehnicienilor. Opteaza pentru cuptoare sinterizare ce iti vor permite sa procesezi diverse materiale ceramice, precum dioxid de zirconiu sau oxidul de aluminiu.

Imbunatateste procesele din laboratorul tau folosind cuptoare pentru sinterizare

Cuptoarele pentru sinterizare sunt echipamente indispensabile atunci cand apelezi la modele realizate CAD (Computer Aided Design). Atunci cand alegi un cuptor de sinterizare pentru laboratorul tau este necesar sa iei in considerare cativa factori, precum capacitatea cuptorului, ciclurile pre-programate sau modurile automatizate. Pe langa acestea este posibil sa te intereseze si alte cateva detalii legate de temperatura de sinterizare sau numarul de unitati care pot fi sinterizate simultan. In portofoliul Dentotal vei descoperi cuptoare sinterizare performante care inglobeaza cele mai inovative tehnologii din domeniu. Este posibil sa te intereseze un cuptor sinterizare inLab Profire, care promite o distribuire omogena a temperaturii in camera cuptorului si control asupra intregului proces de sinterizare. De asemenea, un alt mare avantaj al acestui model consta in posibilitatea de programare libera, care permite folosirea si a altor material decât cele prestabilite. Cuptorul Vita Zyrcomat 6000MS promite sinterizare rapida in 90 minute, inclusiv racirea. Totodata, are incorporate pana la 1000 de programe de ardere si trei moduri de sinterizare: la viteza mare, conventional si setat de utilizator.

Dentotal te tine la curent cu cele mai noi inovatii

Dentotal isi actualizeaza si imbunatateste in mod constant portofoliul de produse pentru ca tu sa ai acces la cele mai actuale echipamente si instrumente. In plus, te bucuri si de o serie de avantaje, precum transport gratuit la orice comanda.