GC Initial

Sunt 199 produse.

Se afiseaza 1-30 din 199 produs(e)

Obtine lucrari dentare impecabile cu materiale GC Initial

Alege sa lucrezi cu materiale ceramice de inalta calitate de la GC Initial si creeaza coroane si punti dentare cu o rezistenta mecanica ridicata si un aspect natural. Materialele ceramice produse de acest brand te ajuta sa obtii o opacizare optima si rezultate uimitoare din punct de vedere estetic, indiferent de tipul de aliaj pe care il folosesti ca structura de baza. In oferta diversificata Dentotal gasesti o varietate larga de produse sub forma de pasta sau pudra pe care le poti folosi pentru a realiza lucrari ceramice multistrat. Fie ca folosesti tehnici standard de stratificare sau tehnici naturale, ai la dispozitie o gama larga de materiale ceramice individuale sau kit-uri practice de produse care te ajuta sa obtii lucrari dentare 100% biocompatibile, care asigura satisfactia pacientilor.

Materiale ceramice cu proprietati variate, intr-o gama larga de culori

In paleta diversificata de produse GC Initial disponibila in magazinul nostru online ai materiale ceramice cu temperaturi de ardere, densitati si solubilitati diferite, pentru ca tu sa gasesti cu usurinta produsul de care ai nevoie. In plus, poti alege intotdeauna dintr-o paleta variata de nuante. Ai la dispozitie culori precum cele mai uzuale nuante de smalt si dentina A1 si A2, dar si culori din gamele speciale B, C, D si M, pentru ca tu sa realizezi in laboratorul de tehnica dentara lucrari cu un aspect cat mai apropiat de dintii naturali ai pacientilor.

Cumparaturile de la Dentotal iti aduc numeroase avantaje

Fie ca vrei sa achizitionezi pulbere de pasta opaca, dentina, smalt sau lichid de modelat pentru realizarea lucrarilor ceramice, la Dentotal beneficiezi intotdeauna de preturi avantajoase. Iar daca ai nevoie de ajutor in alegerea produsului potrivit nevoilor tale, iti oferim consultanta si suport de specialiate. Comanda acum produse GC Initial de la Dentotal si te bucuri de transport gratuit pentru fiecare achizitie. In plus, iti oferim si puncte de fidelizare pe care le poti transforma in reduceri la comenzile tale viitoare.