Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Microscop dentar pentru clinica stomatologica comandat online de pe Dentotal.ro

In functie de fiecare caz clinic, medicul stomatolog decide care sunt procedurile potrivite pentru efectuarea unui tratament eficient menit sa redea sanatatea orala a fiecarui pacient. Astfel ca, gratie progresului tehnologic, dentistii au acces la o gama larga de echipamente medicale cu ajutorul carora sa efectueze tratamente cu grad inalt de predictibilitate. Ca aparate stomatologice relativ noi aparute pe piata, dar cu o utilizare foarte larga, se inscriu si microscoapele dentare. Alaturi de camera intraorala, microscopul asigura o vizibilitate extinsa, maximul de precizie si control, fiind recomandat in special in terapiile endodontice. 

Endodontie la microscop – viitorul tratamentului de canal

Aparatura stomatologica de ultima generatie faciliteaza munca unui dentist, intrucat exista studii ce confirma faptul ca rata de succes in cazul procedurilor efectuate utilizand microscopul este de peste 90%. Desigur, un microscop dentar nu este util doar in endodontie, echipamentul fiind necesar in parodontologie (microchirurgie), implantologie, cat si restaurare dentara. Totodata poate fi folosit de catre un medic chirurg oral sau maxilo-facial. Te asiguram ca orice microscop Labomed iti va oferi confortul si performanta la care mereu ai aspirat. 

Cumpara aparatura stomatologica de la Dentotal!

Cu siguranta vrei sa oferi pacientilor cabinetului tau stomatologic cea mai buna experienta, dar si sa evoluezi profesional in fiecare zi. La Dentotal credem in excelenta si te ajutam sa devii un profesionist, motiv pentru care iti sugeram sa alegi instrumente stomatologice, echipamente si consumabile medicale de la furnizori recunoscuti pe piata internationala. Suntem convinsi ca un microscop dentar iti va oferi un plus de incredere si te va ajuta sa realizezi lucrari dentare funcitonale, estetice si de durata. Nu uita ca orice comanda plasata online beneficiaza de transport gratuit. Propunem oferte de pret avantajoase in tot timpul anului, nu doar de Black Friday, astfel incat sa poti achizitiona oricand produse noi cu garantie service, nu microscoape second hand.

Filtre

Clasificare
Categorii
Pret

Lei  –  Lei

  • 60Lei
  • 155426Lei
Stoc
Producatori
Alti vizitatori au fost interesati si de: