Siliconi de aditie

Sunt 127 produse.

Se afiseaza 1-30 din 127 produs(e)

De ce este important un material de amprenta silicon de aditie?

In stomatologie folosim numeroase tehnici pentru obtinerea unei amprente dentare in functie de fiecare caz clinic. Tehnica amprentarii intr-un singur timp se utilizeaza in special pentru amprente preliminarii, amprentarea arcadei opuse celei pe care se face reconstituirea protetica ori pentru amprente dentare de studiu, iar pentru aceasta tehnica se recomanda utilizarea unor siliconii de aditie de consistenta dura sau alginat. Pentru o amprentare in doi timp necesara pentru realizarea unor coroane dentare, punti dentare fixe sau lucrari pe implanturi utilizam tot siliconi de aditie. O variatie a amprentarii in doi timpi este amprenta in lingura individuala ce ofera o precizie ridicata. Folosim in special siliconi de aditie fluizi. Este cea mai potrivita tehnica pentru proteze, lucrari complexe pe implanturi, punti dentare etc. Pentru stabilitate dimensionala si precizie, utilizam materiale de calitate superioara, de la producatori renumiti, recunoscuti international, precum: 3M, Coltene, Zhermack ori Dentsply Sirona.

Realizeaza un mulaj dentar precis si detaliat cu produsele de pe Dentotal.ro!

Ai la dispozitie o gama variata de siliconi de aditie fluizi sau cu vascozitate ridicata ce iti ofera o rezistenta ridicata la deformare, stabilitate dimensionala si acuratetea detaliilor. Daca ai nevoie de un material pentru mulaj fluid iti recomandam sa alegi Zhermack Elite HD + Light, Kulzer Variotime Light Flow, Coltene President X-tra Light Body. Pentru tehnicile ce necesita materiale de amprenta mai dure, utilizeaza cu incredere Zhermack Elite HD+ Putty Normal sau Kulzer Variotime Heavy Tray. Cu siguranta vei fi foarte multumit de proprietatile oricarui silicon de aditie, asa ca plaseaza online o comanda pe site-ul Dentotal!

Realizeaza o amprenta dentara fidela si precisa!

Orice material pentru mulaj utilizezi in tehnica aleasa trebuie sa reproduca exact cavitatea bucala a pacientului. Materialele de amprenta disponibile pe Dentotal.ro au o calitate exceptionala, dar si un pret atractiv care te va convinge sa comanzi si alte consumabile medicale pentru cabinetul stomatologic.