Consumabile CAD-CAM

Sunt 243 produse.

Se afiseaza 1-30 din 243 produs(e)

Consumabile CAD-CAM de calitate pentru o productivitate sporita

Folosind tehnologia CAD-CAM in laboratorul tau de tehnica dentara, poti obtine restaurari de inalta calitate, care sa le ofere pacientilor confortul si compatibilitatea de care au nevoie. Pentru rezultate de top, este nevoie insa si de alegerea unor materiale cu caracteristici cat mai bune, care sa asigure o eficienta sporita a procesului de lucru dar si rezultate impecabile din punct de vedere estetic. La Dentotal gasesti consumabile CAD-CAM de calitate, produse de branduri cu renume in domeniul industriei stomatologice, precum Dentsply Sirona, Vita sau GC.

Gama variata de componente CAD-CAM pentru aplicatii dentare diverse

Gasesti consumabile CAD-CAM potrivite pentru o diversitate de aplicatii, de la fatete, incrustatii intratisulare si extratisulare, pana la coroane si punti partiale si totale. Indiferent ce tip de lucrare urmeaza sa obtii, iti stam la dispozitie cu discuri din diverse materiale, precum zirconiu, metal sau PMMA dar si diverse accesorii folosite in cadrul proceselor de lucru ale echipamentelor CAD-CAM. Poti alege dintr-o gama variata de dimensiuni si culori pentru a obtine lucrari dentare rezistente, care nu se diferentiaza de dintii naturali. Indiferent ce sistem CAD-CAM ai in laboratorul tau de tehnica dentara, la noi gasesti rapid materiale compatibile.

Bucura-te de cumparaturi avantajoase la Dentotal

Vrei sa achizitionezi toate materialele de care ai nevoie in laboratorul tau dintr-un singur loc? La Dentotal gasesti o paleta larga de consumabile CAD-CAM dar si alte materiale si accesorii pentru tehnica dentara, pentru a te ajuta sa obtii intotdeauna cele mai bune rezultate.

Economiseste timp, energie si bucura-te de preturi avantajoase, plasand rapid o comanda in magazinul online. Fiecare achizitie iti aduce un numar de puncte bonus cu care poti obtine reduceri la produsele disponibile in magazinul nostru. In plus, pentru o experienta pe care vei dori s-o repeti, iti oferim si transport gratuit.