Materiale si accesorii proteze

Sunt 86 produse.

Se afiseaza 1-30 din 86 produs(e)

Materiale si accesorii proteze la calitate superioara de la Dentotal

Fie ca vorbim despre proteze mobile sau sisteme proteze scheletate cu siguranta vrei sa gasesti materiale rapid, usor de comandat online la preturi avantajoase astfel incat sa te poti concentra pe munca din laborator. In magazinul virtual Dentotal gasesti o gama larga de consumabile pentru tehnica dentara, inclusiv garnituri de dinti, materiale pentru linguri de amprenta, sabloane, bara linguala sau matrice pentru culise.

Realizeaza proteze dentare mobile moderne cu cele mai mici costuri!

Fiecare pacient are nevoie de atentia si profesionalismul caracteristic laboratorului tau de tehnica dentara, dar colaborand cu Dentotal ai extra beneficii! Te bucuri de transport gratuit, cat si de un portofoliu vast ce include bara linguala de diferite dimensiuni, plasa pentru ranforsarea unor proteze acrilice superioare, sisteme adezive, lichid si pulbere de la producatori renumiti precum GC si Zhermack.

Ce tipuri de proteze dentare gasesc la Dentotal?

La Dentotal credem in excelenta, de aceea iti oferim posibilitatea de a folosi in laboratorul de tehnica dentara doar consumabile premium, asa cum sunt garniturile de dinti/ dintii acrilici de la Vita si Huge, binecunoscute pentru estetica deosebita, rezistenta la placa bacteriana si aderenta la materialul de baza al protezei.