Aliaje

Sunt 21 produse.

Se afiseaza 1-21 din 21 produs(e)

Descopera o gama variata de aliaje dentare

Realizeaza lucrari dentare de calitate superioara care aduc o satisfactie ridicata pacientilor folosind aliaje dentare cu proprietati tehnice potrivite nevoilor tale. In oferta noastra gasesti materialele potrivite pentru realizarea de schelete metalice pentru fatete ceramice, coroane, proteze scheletate si punti metalo-ceramice. Iti punem la dispozitie o varietate de combinatii de metale, de la Ni-Cr si Cr-Co la Cu-Al si aur platinat. Gasesti materiale cu diferite densitati, duritati si intervale de topire, pentru ca tu sa poti realiza lucrari cu o rezistenta crescuta si o compatibilitate cat mai buna.

Calitate inalta cu materiale dentare de la branduri de top

Atinge un nivel inalt de performanta folosind aliaje de cu proprietati de manipulare optime si care iti ofera suprafete compacte netede dupa turnare. In magazinul nostru online gasesti materiale calitative de la producatori cu renume in domeniu, precum GC, Kulzer, Bego sau Fino. Materialele pentru componenta metalica a lucrarilor realizate in laboratorul de tehnica dentara sunt disponibile in diverse cantitati, atat la gram cat si in kit-uri de pana la cateva sute de grame sau kilogram. Alege cantitatea de care ai nevoie de la brandul pe care il preferi si fii mereu pregatit pentru realizarea de lucrari simple, cu doar cateva elemente, sau complexe, precum punti totale.

Comanda rapid cu Dentotal

Fie ca ai nevoie de aliaje pentru coloane total metalice, punti Maryland, sau structuri de baza pentru acrilat si compozit, in oferta Dentotal e usor sa gasesti produsul potrivit. Iar daca ai nevoie de ajutor in alegerea materialului sau vrei mai multe informatii despre un anumit produs, iti stam mereu la dispozitie cu suport si consultanta de specialitate. Alege sa cumperi de la noi si beneficiezi de calitate premium, producatori de top si preturi avantajoase. In plus, fiecare comanda include transport gratuit si iti ofera si puncte de fidelizare ce iti pot aduce reduceri semnificative la comenzile ulterioare.