Scannere laborator

Sunt 18 produse.

Se afiseaza 1-18 din 18 produs(e)

Echipeaza-ti laboratorul cu un scanner dentar

Scannerul dentar este un echipament care trebuie sa nu iti lipseasca cand vine vorba de CAD/CAM dentar. Deoarece domeniul dentar are nevoie de solutii practice care sa poata fi adaptate particularitatilor fiecarui individ, scannerele care se adreseaza in mod direct acestui domeniu au crescut in popularitate. Scannerul dentar poate fi de doua tipuri: scanner intraoral care permite scanarea gurii pacientului sau scanner dentar de laborator care poate scana amprente dentare. Pe dentotal.ro gasesti scanner tehnica dentara laborator atat pentru laboratoare de dimensiuni mici, cat si pentru laboratoare mari.

Tehnologie inovatoare si performanta

Pentru a intelege mai bine care este aparatul potrivit pentru tine, exista o serie de factori pe care sa ii ai în vedere. Printre cele mai importante specificatii ale unui scanner dentar se regasesc viteza si capacitatea de scanare. De asemenea, scannerele dentare sunt adesea folosite împreună cu un software CAD, o masina de frezat sau o imprimanta 3D. Din acest motiv, este important sa te asiguri ca toate aceste aparate sunt compatibile intre ele. In plus, exista aparatura pentru care este nevoie de o instruire in prealabil. Acest detaliu poate cantari in alegerea pe care o vei face.

Scanner dentar laborator la preturi avantajoase

Descopera intreaga gama de produse disponibila pe dentotal.ro si alege scannerul dentar care se potriveste cel mai bine nevoilor laboratorului tau. Practicile stomatologice sunt martore ale unei revolutii dentare in care stomatologia digitala prinde avant. Asigura-te ca laboratorul tau ramane competitiv intr-un mediu care se schimba intr-un ritm alert. Astfel, un scanner dentar iti va permite sa imbunatatesti viteza si acuratetea analizelor tale. Cele mai multe dispozitive disponibile au viteze de procesare mai mici de 1 minut, ceea ce permite analiza unui numar mult mai mare de cazuri. De asemenea, acuratetea modelului 3D obtinut este foarte mare comparativ cu metodele traditionale.