Sisteme de diga

Sunt 75 produse.

Se afiseaza 1-30 din 75 produs(e)

De ce sa folosesti o diga dentara?

Cu siguranta ai vazut pe Dentotal.ro oferta de sisteme de diga, insa utilizezi in practica de cabinet? Afla ca o diga dentara este utila pentru a izola unul sau mai multi dinti de restul cavitatii bucale. Cu acest sistem de izolare previi contaminarea campului operator cu saliva si totodata previi ingerarea unor materiale dentare, substante ori chiar a instrumentarului stomatologic format din ace endodontice. Mentine campul operator uscat, sporind astfel vizibilitatea in timpul procedurilor. Este recomandata in special in tratamentul de canal, insa poate fi montata si in procedurile din alte domenii (odontoterapie restauratoare, pedodontie, ortodontie, parodontologie, estetica dentara, protetica).

Afla principiul de montare diga dentara!

Acest sistem de izolare confectionat din latex de diferite culori se monteaza doar de catre medicul stomatolog. Pentru aplicare diga dentara ai nevoie de un cleste perforator pentru diga cu care sa realizezi orificii in dreptul dintilor ce urmeaza a fi tratati. Ulterior, folia elastica din cauciuc se monteaza pe rama metalica si se fixeaza cu cleme specifice. Nu este complicat, asa ca adauga in cos orice sistem de diga dentara de pe Dentotal.ro de la producatori premium: Coltene, Dentsply Sirona, Kerr, Ultradent etc.

Creste rata de succes a tratamentelor utilizand diga dentara!

Chiar daca nu toate procedurile de odontoterapie, ortodontie sau protetica necesita montarea unui sistem de diga, in ceea ce priveste terapia endodontica iti recomandam sa folosesti. Experienta este mult mai confortabila in comparatie cu utilizarea unor rulouri de vata, a unui aspirator de saliva sau a unor departatoare bucale. Comanda online la Dentotal la cel mai bun pret diga dentara, cleste perforator, cleme, rama metalica!