Polipanti

Sunt 24 produse.

Se afiseaza 1-24 din 24 produs(e)

Polipanti calitativi pentru finisarea lucrarilor dentare

Lustruieste lucrarile realizate in laboratorul de tehnica dentara intr-un mod cat mai practic si eficient folosind polipanti de calitate superioara din oferta Dentotal. La noi gasesti produse de prelucrare pentru lucrari dentare realizate dintr-o varietate de materiale, precum aliaje, amalgam, materiale compozite sau acrilice. Fie ca trebuie sa lustruiesti suprafete ocluzale, fisuri sau puncte de contact ale restaurarilor, in magazinul nostru online gasesti cu usurinta produse care sa-ti asigure rezultate finale excelente. Obtine suprafete impecabile din punct de vedere estetic alegand sa lucrezi cu diverse instrumente de pre-lustruire si lustruire disponibile atat individual cat si in seturi practice si usor de utilizat.

Alege dintr-o gama bogata de produse de prelucrare dentara

Iti venim in intampinarea nevoilor cu o gama diversificata de materiale de prelucrare a lucrarilor dentare, pentru ca tu sa obtii cele mai bune rezultate. La Dentotal gasesti polipanti cilindrici, lenticulari sau de tip roata intr-o gama diversificata de culori, precum alb, negru, maro sau verde. Alege dintr-un portofoliu vast de produse de prelucrare de granulatii diferite, montate sau nu pe mandrina, in functie de nevoile tale. Poti alege produse de inalta calitate de la producatori cu renume in industria stomatologiei, precum Kulzer, Vita sau Tribest.

Dentotal te ajuta sa faci cumparaturi avantajoase

Achizitioneza produse de prelucrare pentru laboratorul de tehnica dentara la preturi avantajoase. La Dentotal e simplu sa gasesti toate materialele de care ai nevoie intr-un singur loc. Comanda polipanti de calitate din oferta noastra si asigura-te ca procedurile dentare la care lucrezi ofera un grad inalt de satisfactie, atat pacientului cat si medicilor stomatologi cu care colaborezi.

Pentru o experienta cat mai placuta in magazinul nostru online, iti oferim consultanta si suport de specialitate, astfel ca tu sa alegi intotdeauna produsele cele mai potrivite pentru nevoile tale. In plus, fiecare achizitie iti asigura transport gratuit si puncte de fidelizare.