Blocuri ceramica

Sunt 42 produse.

Se afiseaza 1-30 din 42 produs(e)

Alege blocuri de ceramica dentara de top pentru lucrari calitative

Realizeaza lucrari dentare cu un grad ridicat de biocompatibilitate si un aspect cat mai natural alegand sa lucrezi cu blocuri de ceramica dentara de inalta calitate de la Dentotal. Fie ca vrei sa obtii coroane totale sau partiale, fatete sau incrustatii, alegerea ceramicii potrivite este un pas esential in realizarea unor lucrari dentare care se pliaza cat mai bine pe nevoile pacientilor. Incearca materiale ceramice cu proprietati bine definite de la producatori de top precum GC, Vita sau Dentsply Sirona si modeleaza lucrari dentare care ofera o rezistenta mecanica deosebita chiar si in situatiile ocluzale mai dificile.

Materialele ceramice de ultima generatie asigura o prelucrare eficienta

In portofoliul nostru diversificat gasesti blocuri de ceramica dentara ce ofera proprietati excelente si asigura un proces de prelucrare rapid si eficient. Ai la dispozitie materiale ceramice potrivite pentru diverse tehnici de lucru, inclusiv pentru cazurile in care nu vrei sa folosesti metode de stratificare sau procese suplimentare de ardere. Materialele ceramice moderne asigura o rezistenta crescuta la fisurare si permit o adaptare precisa, astfel incat durata de viata a lucrarii sa fie cat mai mare. In functie de materialul ales te poti bucura de un proces de frezare eficient si un timp scurt de lustruire.

La Dentotal ai o diversitate de produse ceramice dentare

Fie ca esti in cautare de materiale ceramice cu o translucenta ridicata pentru inlocuirea smaltului si realizarea de fatete si coroane sau ai nevoie de produse cu o translucenta scazuta pentru realizarea straturilor de dentina si smalt, la Dentotal gasesti cu usurinta materialul dorit. Comanda blocuri de ceramica dentara in nuante populare, precum A1, A2 sau B1 si realizeaza lucrari cu o opalescenta naturala si un aspect impecabil din punct de vedere estetic. Cumpara acum produse de la Dentotal si beneficiezi de preturi avantajoase si transport gratuit pentru fiecare comanda.