Anestezie

Sunt 39 produse.

Se afiseaza 1-30 din 39 produs(e)

Ce este anestezia dentara?

Anestezia stomatologica reprezinta procedura prin care medicul dentist intrerupe temporar sensibilitatea nervoasa dintr-o anumita zona a cavitatii bucale. In functie de cazul clinic, stomatologul decide daca are nevoie de anestezic dentar local (spray, unguent, gel, injectabil) sau trebuie sa apeleze la sedare ori anestezie generala. Daca te-ai interesat de metode despre cum sa scapi de frica de dentist pacinetii adulti sau copii, atunci cu siguranta ai renuntat la lidocaina spray si te-ai orientat catre un sistem de anestezie electronica. Pe Dentotal.ro ai la dispozitie mai multe aparate pentru anestezie, cum ar fi: Quicksleeper 5, Sleeperone 5, Soan. Astfel ca, este de inteles faptul ca avem in portofoliul nostru si ace atraumatice scurte, cat si consumabile dentare compatibile cu aparatura de top, asa cum sunt acele Effitec. Cu siguranta folosind tehnica potrivita si ace pentru anestezie dentara de la producatori premium vei ajuta pacientii sa depaseasca acea teama de stomatolog.

Cum functioneaza anestezia dentara?

Fie ca trebuie sa realizezi anestezie dentara la copii sau pentru adulti, afla ca utilizand noile ace atraumatice (scurte sau lungi) de la Kulzer te vei bucura de o manevrare usoara pentru toate tipurile de injectii utilizate in mod obisnuit. Cu aceste ace de unica folosinta vei efectua o anestezie locala dentara fara durere pentru toate tipurile de anestezie. Mai mult, datorita usurintei de utilizare nu vei avea probleme cu diverse  reactii adverse anestezie dentara asa cum sunt durerile de cap, ametelile sau greata. Gasesti in magazinul nostru online si alti producatori importanti, cum ar fi Dr. Protect si Dental Hi Tec.

Cat timp dureaza anestezia dentara?

In functie de tipul de anestezic stomatologic utilizat, doza administrata, tehnica de aplicare si caracteristicile pacientului, anestezia dentara poate dura de la 10 minute pana la aproximativ 3 ore.

Anesteziile dentare de succes sunt realizate cu produse medicale de la Dentotal

Comanda anestezic stomatologic, ace atraumatice si alte consumabile pentru clinica stomatologica si bucura-te de un pret avantajos, oferte, dar si transport gratuit oferit de Dentotal.ro. Fiecare pacient va avea dinti frumosi si sanatosi odata ce alege serviciile stomatologice ale clinicii tale dentare.