Terapie cu ozon

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Sterilizare rapida cu echipamente dentare de terapie cu ozon

Asigura-te ca pacientii care vin in cabinetul tau stomatologic se bucura de cele mai noi si eficiente metode de tratament disponibile, optand pentru echipamente dentare de terapie cu ozon. Un astfel de aparat ofera un spectru larg de actiune, fiind bactericid, virucid si fungicid, deci iti va fi de ajutor intr-o gama larga de proceduri terapeutice. Terapia cu ozon este extrem de eficienta in dezinfectia si sterilizarea canalelor radiculare si a cavitatilor, crescand eficienta si rata de succes a procedurilor de odontologie si endodontie.

Generatoarele de ozon sunt ideale in tratamentul inflamatiilor

Poti folosi un generator de ozon si pentru a reduce inflamatia si a stimula procesul natural de vindecare. Utilizeaza-l pentru tratarea aftelor, herpesului bucal sau a leziunilor cauzate de proteze si ofera-le pacientilor tai un ajutor rapid impotriva durerii sau disconfortului. Terapia cu ozon este indicata in parodontologie, pentru tratarea pungilor parodontale sau a parodontitelor marginale, dar si in chirurgie, pentru dezinfectia cavitatii orale pre si post-operational. Cu o gama atat de larga de aplicatii, echipamentele dentare de terapie cu ozon sunt o optiune excelenta pentru orice cabinet dentar care ofera servicii de calitate inalta.

Garantie inclusa si preturi competitive la Dentotal

Cand cumperi echipamente dentare de terapie cu ozon sau alte tipuri de aparatura de la Dentotal, nu ai de ce sa-ti faci griji. Noi oferim intotdeauna service si garantie incluse pentru toate echipamentele pe care le comercializam si iti venim in ajutor cu suport de specialitate atunci cand ai nevoie. Descopera gama noastra de produse premium de la branduri populare, precum Apoza, si profita de preturile noastre avantajoase. Poti obtine si reduceri suplimentare prin acumularea punctelor de fidelizare pe care le primesti la fiecare achizitie. Iar pentru ca experienta de cumparaturi in magazinul nostru sa fie una excelenta, iti oferim si transport gratuit.