Unituri radiologice

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Ofera servicii stomatologice de ultima generatie cu unituri radiologice dentare

Alege sa iti echipezi cabinetul stomatologic cu un unit de imagistica dentara si identifica rapid o gama larga de afectiuni, precum granuloame, fracturi coronare sau diverse procese infectioase. O radiografie este importanta si pentru identificarea dintilor inclusi in vederea efectuarii tratamentelor ortodontice, dar si pentru evaluarea tratamentelor endodontice. Cu o gama atat de larga de aplicatii, un aparat de radiologie dentara este esential pentru un diagnostic corect si rapid. Descopera oferta noastra de unituri radiologice dentare si modernizeaza-ti cabinetul dentar pentru a veni cat mai bine in intampinarea nevoilor pacientilor tai.

Un unit radiologic modern ofera imagini de inalta calitate

Optand pentru unituri radiologice dentare de ultima generatie poti obtine detalii precise si imagini cu o definitie inalta cu ajutorul carora poti identifica rapid problemele dentare. Pentru o precizie cat mai mare, alege modele bazate pe tehnologii performante, precum generatoare de frecventa inalta si microprocesoare moderne. Aceste echipamente de obicei includ programe de expunere pre-stabilite, pentru ca tu sa poti efectua ajustarile necesare, in functie de regiunea investigata. In portofoliul nostru gasesti atat unituri de imagistica dentara de tip fix, ce se monteaza la perete, cat si unituri mobile pentru o libertate de miscare sporita.

Dentotal - Oferte de neratat la aparate de radiologie dentara

Bucura-te de performanta si echipamente premium la preturi avantajoase cu oferta competitiva Dentotal. In magazinul nostru online gasesti unituri radiologice dentare de la branduri celebre, precum Stern Weber, pentru ca tu sa beneficiezi intotdeauna de calitate excelenta. Comanda online simplu si rapid, iar noi iti asiguram transport gratuit pentru fiecare comanda. In plus, primesti puncte de fidelizare pe care le vei putea folosi pentru a achizitiona oricand orice produs din gama noastra.