Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Laser stomatologic

Laser dentar pentru un cabinet stomatologic modern

Frica de dentist este principalul motiv pentru care pacientii amana consultatiile stomatologice. Totusi, utilizand echipamente de ultima generatie, tratamentele dentare vor fi mult mai rapide, nedureroase si minim-invazive, fiind mult mai usor de acceptat atat de catre pacientii adulti, cat si copii. Alegand un laser stomatologic de pe Dentotal.ro, clinicianul poate trata diferite afectiuni ale tesuturilor moi, cat si a celor dure. Prin urmare, fie ca vorbim despre detartraj cu laser, chiuretaj subgingival cu laser sau albire dentara cu laser, se poate constata ca acest echipament este cu adevarat util in cabinetul stomatologic!

Tratamente stomatologice cu laser comandat de pe Dentotal.ro

Un laser dioda are indicatii in endodontie (decontaminare radiculara, coafaj pulpar, parodontologie (decontaminare pungi parodontale, biostimulare gingivala, analgezie gingivala), chirurgie (evictiune gingivala, gingivectomie, frenectomie), implantologie (periimplantita), cosmetica dentara s.a. Acest fapt este posibil deoarece laserul stomatologic are efect chirurgical hemostatic, decontaminant, biostimulant, fotoblativ. Deci, judecand dupa toate avantajele, cu siguranta vei dori sa il comanzi de pe Dentotal.ro – un magazin echipamente medicale la pret avantajos!

Echipamente stomatologice de la producatori de top

In portofoliul nostru vei gasi mai multe modele de lasere stomatologice. Astfel ca, pentru a alege mai usor modelul care ti se potriveste contacteaza un reprezentant Dentotal si bucura-te de consultanta de specialitate! Mai mult, daca alegi sa comanzi online beneficiezi de transport gratuit oriunde in Romania, puncte de fidelizare, dar si garantie service. 

Filtre

Clasificare
Categorii
Pret

Lei  –  Lei

  • 145Lei
  • 346000Lei
Stoc
Producatori