Instrumentar

Sunt 378 produse.

Se afiseaza 1-30 din 378 produs(e)

Vrei instrumentar stomatologic de cea mai buna calitate?

Ca medic dentist iti doresti sa oferi servicii stomatologice de top, asa ca trebuie sa investesti in instrumentar dentar, echipamente si consumabile medicale. Un magazin online  de unde poti comanda rapid cu transport gratuit orice ai nevoie in cabinetul stomatologic este cel mai bun partener in lumea medicilor, iar de aceea Dentotal este la dispozitia ta. Pe site-ul nostru ai acces la o gama larga de produse, dintre care amintim: oglinda stomatologica, departator bucal, bisturiu si lame, sonde, suporti, freze diamantate, cutie decontaminare s.a.

Ce tip de instrumentar dentar cauti?

Fie ca esti interesat de instrumentar pentru consultatie, odonterapie, protetica, parodontologie, chirurgie la noi vei gasi de la furnizori de incredere, cunoscuti in intreaga lume, precum: 3M, Dentsply Sirona, GC, Kulzer, LM Dental, Zhermack etc. Trebuie sa stii ca, de acum, poti folosi un instrument detartraj sau o chiureta mai mult timp cu ajutorul Dentotal fiindca instrumentele noastre pot fi supuse procesului de sterilizare la autoclav!

De la cele mai noi instrumente medicale la o simpla spirtiera: Dentotal

Aici la Dentotal credem in excelenta si adesea ne spunem „invata instrumentarul stomatologic” fiindca oricat de mult ar evolua tehnologia, tot avem nevoie de instrumente pe care ne putem baza, astfel ca nu trebuie sa facem rabat de la tehnicile traditionale, ci sa impletim cu cele moderne.