Lampi bactericide

Sunt 10 produse.

Se afiseaza 1-10 din 10 produs(e)

Cauti solutii de dezinfectare si sterilizare pentru clinica stomatologica?

In incaperile cu incarcatura microbiana mare noi recomandam sa folosesti o lampa bactericida cu lumina UV fiindca dezinfecteaza suprafetele si aerul. Este o metoda foarte sigura ce garanteaza o eficienta de pana la 99.99%, pretandu-se pentru cabinet, laborator, spital.

Afla cum poti utiliza o lampa cu ultraviolete pentru sterilizarea incaperilor!

In magazinul online Dentotal gasesti o gama variata de lampi UV bactericide cu caracteristici diferite. Dintre cele care se preteaza pentru dezinfectarea suprafetelor amintim modelele portabile cu stativ. Acestea elimina bacterii, virusuri, spori de mucegai, protozoare, dorjdii sau alge, creand un mediu sigur pentru activitatea profesionala. Totodata, elimina mirosurile neplacute, fara utilizarea unor agenti chimici. Un astfel de sterilizator UV medical acopera suprafete extinse, insa trebuie sa stii ca se folosesc doar in absenta personalului.

Lampi bactericide - echipamente indispensabile in cabinetul stomatologic si nu numai

Lampa bactericida cu grile se monteaza pe perete si dezinfecteaza aerul, putand fi utilizat inclusiv in prezenta personalului medical si a pacientilor. Sunt cu adevarat utile in cabinete stomatologice generale, cabinete de chirurgie stomatologica, cabinete radiologie stomatologica, sali de asteptare / receptii clinici stomatologice, holuri, toalete/ bai etc. Fii sigur ca alegi lampa germicida perfecta pentru tine. Specialistii Dentotal sunt pregatiti sa iti ofere consiliere.