Materiale linguri si sabloane

Sunt 6 produse.

Se afiseaza 1-6 din 6 produs(e)

Amprentare dentara cu linguri individuale si sabloane de ocluzie

Lingura individuala si sablonul de ocluzie sunt piese esentiale pentru obtinerea de lucrari dentare, precum coroane, punti, implanturi sau lucrari mai complexe, precum proteze. Lingura individuala este un suport rigid al materialului de amprentare functionala. Amprentarea in lingura individuala este un proces in doi timpi, dar care este foarte raspandit datorita preciziei si gradului de fidelitate ridicat cu care reda detaliile. In timpul acestui proces se foloseste lingura de amprenta impreuna cu un material dur sau elastic si se obtine o amprenta preliminara. Aceasta amprenta preliminara este trimisa la un tehnician dentar, care va turna modelul pentru a obtine lingura individuala. Sablonul de ocluzie prezinta similaritati cu lingura individuala, dar se utilizeaza pentru baza si arcadele dentare. In plus, acesta este adaptat pe modelul definitiv.

Imbunatateste procesul de amprentare dentara cu materiale linguri individuale si sabloane ocluzie performante

In functie de tehnica folosita, procesul de amprentare poate necesita mai multe iteratii realizate de catre medicul stomatolog si tehnicianul dentar. Prin urmare, pentru a obtine rezultate si lucrari dentare calitative este necesar sa se foloseasca materiale performante. Dentotal iti ofera un catalog diversificat de materiale pentru linguri individuale si sabloane de ocluzie. Ai de ales dintr-o gama larga de rasini polimerizabile pentru linguri individuale care se modeleaza usor dar ofera in acelasi timp o rezistenta sporita la torsiune si timpi de priza foarte buni. Printre produsele noastre vei regasi si accesorii pentru linguri individuale si sabloane ocluzie, spre exemplu, plasa Song Young pentru ranforsarea protezelor superioare acrilice.

Alege Dentotal pentru performanta in stomatologie

Dentotal este dedicat oferirii celor mai bune instrumente si materiale pentru medici stomatologici si tehnicieni dentari. Portofoliul nostru contine mii de produse de la branduri consacrate in domeniu si care indeplinesc si cele mai stricte cerinte. Plaseaza o comanda in magazinul online in numai cativa pasi si bucura-te de preturi atractive si livrare gratuita la orice achizitie.