Finisare si lustruire

Sunt 223 produse.

Se afiseaza 1-30 din 223 produs(e)

Consumabile pentru lustruire si finisare – must-have in cabinetul stomatologic

La capitolul consumabile stomatologice optiunile sunt aproape nenumarate. Totusi, din niciun cabinet stomatologic nu pot lipsi anumite produse, cum ar fi: benzi abrazive, perii, gume, discuri de lustruit si finisat obturatii etc. Vei obtine lucrari dentare de exceptie, estetice si functionale, daca alegi din portofoliul Dentotal consumabile stomatologice de la 3M, GC, Kerr, Kulzer, Tribest s.a.Cand vrei sa obtii cele mai bune rezultate, poti chiar sa combini solutiile Ultradent, Tor VM cu cele de la Prevest sau Coltene.

Gume Kenda sau pietre Arkansas pentru finisare?

Stomatologia a evoluat foarte mult in ultimii ani, astfel ca acum ai la indemana atat solutii manuale, cat si moderne. In functie de fiecare procedura stomatologica, poti alege consumabile dentare adecvate. Astfel ca, pentru finisarea diferitelor suprafete  din ionomeri de sticla, compomeri, compozite sau amalgam poti alege gume Kenda, iar pentru finisarea restaurarilor din compozit sau ceramica ai la indemana pietre pentru turbina. Nu uita ca gasesti discuri si benzi abrazive.

Produse stomatologice pentru lustruire si finisare de la Dentotal.ro

Materialele stomatologice pe care le gasesti la Dentotal indeplinesc cele mai stricte standarde de calitate, astfel ca te poti baza in orice situatie pe acestea. Ca medic stomatolog trebuie sa te asiguri ca ai in cabinetul dentar numai consumabile stomatologice cu care sa poti lucra usor si care sa-ti garanteze un flux fluid de lucru. Comanda astazi Soflex 3M, Charisma Easyshine de la Kulzer, Optistep de la Kerr sau Diapolisher de la GC si beneficiezi de transport gratuit.