Termeni si conditii

Date generale

Magazinul online DENTOTAL este administrat de compania S.C. DENTOTAL PROTECT S.R.L. (denumită în continuare Vânzător), înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/28774/1994, având CUI 6812309, atribut fiscal RO, CIF RO6812309, capital social 52.020,00 lei, sediul social în B-dul Mircea Voda Nr.24, Sector 3, Bucuresti, Romania, telefon +40-21-311.56.17/18/19, fax +40-21-311.56.20 și contul bancar cu RO67UGBI0000652001335RON deschis la GARANTI BANK S.A. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Prin utilizarea site-ului DENTOTAL, vizitatorul (denumit in continuare Cumparator) isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos (denumite in continuare Contract).

Contractul se aplică tuturor vânzărilor de bunuri și servicii prin intermediul DENTOTAL. Contractul poate fi modificat de Vânzător în funcție de evoluția prevederilor legale, fără obligația de a anunța în mod special acest lucru. Prin crearea unui cont sau / si plasarea unei comenzi, Cumpărătorul își exprimă acordul său pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzătorului pe adresa de email furnizată.

În momentul plasării unei comenzi în magazinul online DENTOTAL, Cumpărătorul își exprimă acordul cu inregistrarea unui cont pe adresa de email specificata si cu metoda de comunicare electronică prin intermediul email-ului. Transmiterea comenzii pe site va fi urmată de recepția unui email automat care atestă doar plasarea comenzii. Acest mesaj, discuțiile telefonice, prin email sau pe alte căi cu reprezentanții Vânzătorului nu constituie acceptări ferme ale comenzii, și implicit NU semnifică încheierea contractului la distanță. Cumpărătorul poate obține mai multe informații despre plasarea unei comenzi online din secțiunea “Cum cumpăr”.

Dreptul de proprietate

Produsele comandate raman proprietatea S.C. DENTOTAL PROTECT S.R.L. pana in momentul achitarii integrale a sumelor de plata.

Dreptul de prelucrare a informatiilor cu caracter personal

Această politică de confidenţialitate se aplică pentru vizitatorii site-ului www.dentotal.ro şi explică modul în care Dentotal Protect SRL foloseşte şi protejează informaţiile tale personale. Aceasta acoperă toate serviciile oferite de Dentotal Protect SRL.

S.C. DENTOTAL PROTECT S.R.L. detine dreptul de prelucrare a informatiilor cu caracter personal conform cererii depusa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (Numar Registrul General : 0020420 Numar infochiosk : 297690589841).

ACORDUL DE UTILIZARE A DATELOR CU CARATCTER PERSONAL

Prin acordul tău exprimat prin accesarea şi utilizarea www.dentotal.ro, explicit în cadrul site-ului prin completarea formularelor și câmpurilor de date, datele tale cu caracter personal şi orice alte informaţii furnizate de tine pot fi prelucrate şi utilizate de Dentotal Protect în activităţi şi scopuri legate de marketing, telecomunicaţii, cât şi în scopul realizării unui interes legitim al Dentotal Protect, pentru constituire de baze de date şi utilizarea acestora pentru: oferte, facturi, comenzi, livrare produse (este necesar să furnizați datele pentru comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscal; refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea noastră de a vă accepta comenzile și a vă putea livra produsele).

Astfel, scopurile colectării datelor sunt:
- informarea clienților privind situația contului, inclusiv ofertarea, facturarea și expedierea comenzilor, precum și rezolvarea oricăror probleme referitoare la comandă;
- trimiterea periodică, prin intermediul Poștei Române, de materiale tipărite de marketing (reviste, cataloage, materiale ce conțin oferte, promoții, noutăți); - trimiterea de newslettere mesaje prin intermediul postei electronice (e-mail) în scopuri comerciale sau de marketing (cu acordul dumneavoastră explicit pentru acest tip de prelucrare); - trimiterea de mesaje SMS pe numărul de telefon mobil aflat în baza de date, pentru comunicări comerciale, mesaje de marketing și publicitate (cu acordul dumneavoastră explicit pentru acest tip de prelucrare).

Datele cu caracter personal furnizate de tine constau în informaţiile referitoare la o persoană fizicã identificată sau identificabilă.

Asemenea informaţii cu caracter personal sunt: numele, adresa, codul numeric personal, numărul de telefon, orice informaţie privind folosirea produselor şi serviciilor Dentotal Protect, cât şi orice informaţie furnizată de tine care este prelucrată şi introdusă în baza noastră de date.

DREPTURILE ASUPRA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele tale cu caracter personal sunt prelucrate cu respectarea prevederilor legale. Dentotal Protect îţi aduce la cunoştinţă că beneficiezi de drepturile prevăzute de art.12-15 din Legea 677/2001 referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal, modificată și completată cu Legea 506/2004, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenţie asupra datelor şi dreptul de opoziţie, pe care le poţi exercita printr-o cerere scrisă, semnată şi datată, pe adresa: B-dul Mircea Voda nr. 24, Etajul 1, Sector 3, București, sau prin email la: info@dentotal.ro

Dentotal Protect SRL poate transmite datele cu caracter personal ale clientului altor companii cu care se află în relatii de parteneriat.

Aceste companii sunt :

- furnizorii de servicii de curierat: NEMO PROD COM IMPEX SRL, FAN Courier Express SRL
- furnizorii de servicii de marketing și comunicare electronică: “MailChimp” - The Rocket Science Group LLC d/b/a
- furnizorii de servicii de procesare plati: mobilPay - NETOPIA SRL

Pentru orice nelămurire cu privire la utilizarea site-ului www.dentotal.ro cât şi la prelucrarea datelor tale cu caracter personal, poţi apela Dentotal Protect la numărul de telefon: 0.800.808.809 sau 021.311.56.18 / 19. De asemenea ne puteți scrie pe email la adresa: info@dentotal.ro

Informatiile clientului cu caracter personal pot fi furnizate, ca urmare a unor cereri expres formulate, in baza si in limitele prevederilor legale, catre Politie, instante judecatoresti, Parchetul General, precum si altor organe abilitate ale statului.

Modificări ale politicii de confidenţialitate

Orice modificări vor fi aduse politicii de confidenţialitate vor fi publicate pe site-ul nostru şi, când este cazul, vor fi notificate prin SMS sau e-mail, astfel încât să rămâi tot timpul informat cu privire la modalitatea în care folosim datele tale cu caracter personal. Prin continuarea utilizării site-ului după orice modificare considerăm că eşti de acord cu aceste modificări.

Procesarea si confirmarea comenzilor

Vânzătorul va verifica comanda urmând să îi comunice Cumpărătorului rezultatul verificării. Expedierea prin email de catre Vânzător a notificarii de livrare către Cumpărător, fără a necesita vreo confirmare de primire din partea Cumparatorului, constituie momentul încheierii Contractului la distanță. Acest mesaj (notificarea de livrare) reprezintă anexă la Contract. Pentru produsele cu status “La comanda” este obligatorie verificarea disponibilitatii reale cu Vânzătorul.

Produsele cuprinse în cadrul comenzilor acceptate de către Vânzător vor fi livrate conform condițiilor stipulate privind plata și livrarea. Cumpărătorul poate anula o comandă înainte de a primi mesajul de notificare a livrarii, prin transmiterea unui email către info@dentotal.ro.
Cumpărătorul poate renunţa la cumpărare iniţiind procedura descrisă în cadrul secţiunii “Renunţarea la cumpărare”.
Cumpărătorul poate returna produsul / produsele respectând procedura descrisă în cadrul secţiunii “Returnarea produselor”.

Oferte Promotionale

Ofertele nu se cumuleaza cu alte oferte valide in acelasi interval de timp.

Cum cumpar?

Pasul 1 : Daca aveti cont pe site, este nevoie doar sa va autentificati, cu user si parola, apoi incepeti cumparaturile. In cazul in care nu aveti un cont deja creat, dureaza cateva minute sa creati unul, apoi va puteti continua cumparaturile.

Pasul 2 : Alegeti produsele. In cazul in care cautati un produs anume, este indicat sa folositi optiunea de cautare din partea de sus a site-ului.

Pasul 3 : Adaugati in cos produsele si finalizati comanda. Fiti atenti sa comandati culoareqa, marimea sau cantitatea dorite, acolo unde este cazul. Tot aici puteti sa vizualizati cosul de cumparaturi, sa il actualizati sau sa il anulati.

Facturarea comenzilor

Fiecare comandă confirmată specifică produsele, prețurile, modalitatea de plată. Vânzătorul va emite Cumpărătorului o factură fiscală corespunzătoare pentru bunurile și serviciile livrate. Cumpărătorul are obligația de a furniza toate informațiile corecte necesare emiterii facturii fiscale în acord cu legislația în vigoare.

Prețurile și informațiile despre produse

Prețurile prezentate în cadrul magazinului online DENTOTAL includ TVA. Prețurile nu includ cheltuielile de livrare, cu excepția cazurilor în care se specifică acest lucru pe pagina produsului. Prețurile tipărite pe factura fiscală emisă Cumpărătorului vor fi identice cu cele specificate în mesajul de acceptare a comenzii de către Vânzător. Conținutul site-ului (textele, denumirile și descrierile produselor, caracteristicile tehnice, imaginile, simbolurile) este alcătuit în colaborare cu reprezentanții producătorilor/furnizorilor produselor listate și pot fi incomplete din motive legate de spațiu și/sau structura informației. Din acest motiv, Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site.
Vânzătorul și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă.
Imaginile produselor sunt prezentate în cadrul magazinului online DENTOTAL cu titlu de exemplu și pot fi diferite față de produsele livrate (prin culoare, accesorii, aspect, etc.).

Metode de plata

Produsele comandate din magazinul online DENTOTAL pot fi achitate în avans sau la livrarea acestora. Vânzătorul își rezervă dreptul de a solicita plata în avans în cazul produselor aprovizionate de DENTOTAL pe baza comenzii Cumpărătorului. În acest caz, aprovizionarea și livrarea vor fi efectuate numai în urma înregistrării plății complete a comenzii.

Modalitățile de plată acceptate sunt:

  1. prin intermediul cardurilor bancare, online sau la sediul Vânzătorului;
  2. cu numerar, prin intermediul curierului sau la sediul Vânzătorului;
  3. prin transfer bancar.

În cazul plăților online folosind cardurile bancare, securitatea și validitatea autentificării cardurilor va fi confirmata de procesatorul de plăți electronice. Tranzacțiile se realizează exclusiv prin sistemele informatice ale procesatorului online, în condiții de maximă securitate oferite de platforma 3D Secure. Nicio informație legată de cardul Cumpărătorului nu va fi stocată pe serverele Vânzătorului. Cumpărătorul care plătește online trebuie să furnizeze procesatorului numele de pe card, codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura. Sunt acceptate la plată cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și VISA (inclusiv VISA Electron). Pentru plățile cu cardul nu este perceput niciun comision suplimentar Cumpărătorului. In cazul in care Cumparatorul datoreaza din vina sa plata marfurilor, in baza acestor termeni, are obligatia de a plati catre Vanzator o penalitate de 0.2 % pe zi intarziere, calculata la suma neachitata.

Scadenta facturii se considera a fi:

  1. data semnarii facturii, in cazul ridicarii bunurilor din showroom/magazin.
  2. data primirii bunurilor de catre Cumparator, in cazul livrarii prin curier

Drepturile de proprietate intelectuală

Numele magazinului online și însemnele grafice sunt mărci înregistrate în proprietatea S.C. DENTOTAL PROTECT S.R.L. și nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fără acordul scris al proprietarului. Numele și siglele persoanelor juridice, precum și denumirile produselor pot fi mărci înregistrate ale proprietarilor respectivi. Pentru orice sesizare legata de drepturile de autor puteti trimite email la adresa office@dentotal.ro.

Acordul pentru a primi mesaje comerciale electronice

Cumpărătorul își exprimă acordul său pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vânzătorului pe adresa de email furnizată la plasarea unei comenzi sau crearea unui cont.

Forța majoră și litigiile

Niciuna dintre părțile contractante nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligațiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forță majoră. Forța majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părților și care nu poate fi evitat. Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Cumpărător și Vânzător vor fi rezolvate pe cale amiabila, iar în cazul în care nu se ajunge la un acord pe această cale se va apela la instanțele judecătorești competente.

Pretul produselor EEE include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE, conform O.U.G. nr. 5/2015.