Despre noi

Istoric

Ne amintim cu nostalgie de inceputurile companiei noastre, din anul 1991, cand cei patru membri ai familiei Dogariu au debutat ca distribuitori de produse dedicate cabinetelor stomatologice. In anul 1992 firma nou infiintata a efectuat primul import. Produsele comercializate de noi la vremea aceea puteau fi enumerate pe o singura pagina, numerotate de la 1 la 17, toate fiind furnizate de catre Spofa Dental, produse cunoscute si utilizate in marea majoritate a cabinetelor dentare in anii 90. Ulterior, punand “ban pe ban”, in anul 1994, am infiintat firma cunoscuta si astazi ca DENTOTAL PROTECT S.R.L. Daca primii angajati au fost membrii familiei, in anul 1996 am facut primele angajari, ajungand ca astazi echipa noastra sa numere peste 100 de membrii. Performantele mari de-a lungul timpului dar si multele provocari, ne determina sa credem, in continuare, ca motto-ul nostru “NOI RIDICAM STANDARDELE” este si va fi mereu actual.

Echipa

Succesul nostru s-a datorat, in mare parte, faptului ca afacerea a fost cladita pe conceptul “afacerii de familie”, dar si faptului ca, ulterior, echipa cu care apoi ne-am largit familia s-a dovedit a fi de-a lungul timpului o echipa loiala bussines-ului si, impreuna, am cunoscut succesul fiind animati de cele mai apreciate valori si de dorinta de a fi competitivi.

In contextul de bussines actual, echipa reprezinta factorul cheie pentru performanta si succesul unei companii. O companie nu este o simpla proprietate detinuta de catre actionarii sai, ci este o comunitate de oameni care impartasesc valori si obiective identice. Nu poate exista o echipa fara un scop comun, iar cei care promoveaza acest scop sunt managerii companiei care, in cazul nostru, sunt chiar proprietarii si detinatorii actiunilor companiei. Obiectivul managementului se sprijina si pe contributia angajatilor, inclusiv in luarea unor decizii ce pot porni din intelepciunea, experienta, observatiile si creativitatea unora dintre ei.

Echipa DENTOTAL lucreaza pentru a construi permanent noi modele de succes, proiectandu-se intr-un viitor in care succesul s-a imprimat deja in ADN-ul nostru.

Misiune si viziune

Pentru noi, orice dificultate reprezinta o provocare si orice obstacol o oportunitate. Daca nu acceptam acest mod de gandire inca de la inceput, dezvoltarea companiei ar fi ramas un vis frumos. Se spune ca “istoria este scrisa de catre invingatori”. Impreuna, am depasit dificultatile si ne-am dezvoltat, an de an, chiar si in perioada crizei. De aceea putem sa revendicam niste pagini din istoria pietei pe care activam. De prea multe ori, in lumea actuala, afacerile au fost asociate cu castigul facil si cu idealuri false. De prea putine ori, insa, s-a vorbit despre munca intensa, despre loialitate si respect. In toti acesti ani noi am continuat sa invatam de la partenerii nostri, de la angajatii nostri si, de ce nu, de la clientii nostri (11.800 clienti activi) si, pentru toate acestea, le multumim tuturor ca ne-au ajutat sa devenim din buni in mai buni.