Chirurgie

Sunt 118 produse.

Se afiseaza 1-30 din 118 produs(e)

Instrumentar pentru chirurgie dentara de la Dentotal

Fie ca vorbim despre extractie masea, implant dentar, estetica dentara, proceduri de ortodontie sau tratarea afectiunilor parodontale, din clinica stomatologica nu poate lipsi instrumentarul medical. Vei observa ca fiecare procedura va fi mult mai facila atunci cand ai la indemana instrumentar adecvat chirurgiei dentare. In magazinul nostru online gasesti o gama variata de produse pentru stomatologie, dintre care enumeram:

  • Lame bisturiu
  • Ace sutura
  • Pensa Kocher
  • Pensa Pean
  • Chiurete pentru stomatologie (alveolara, Lucas)
  • Elevatoare dentare
  • Port ac Mathieu

Chirurgie stomatologica si maxilo faciala cu instrumentar medical premium

Aici la Dentotal punem pret pe calitatea superioara, astfel ca punem la dispozitie doar produse stomatologice in care mii de dentisti de la nivel mondial au incredere. Vei gasi pe site-ul nostru producatori renumiti precum: 3M, Dr. Protect, Kulzer, LM Dental, Hygitech si Srugident. Cu siguranta nu trebuie sa iti lipseasca din cabinetul stomatologic instrumentar pentru chirurgie dentara de la aceste marci de renume, asa ca adauga acum in cos foarfeca pentru mucoasa, pensa Pean, Pensa Kocher, elevator stomatologie, chiureta alveolara si realizeaza fara griji orice procedura de chirurgie dentara!

Interventie chirurgicala dentara de succes cu instrumentar adecvat

Indiferent ca te ocupi de o extractie molar de minte inclus, extractii dentare multiple, operatie de aditie osoasa dentara, sinus lifting, chiuretaj subgingival, indepartarea chisturilor/ pungilor/ abceselor ori gingivectomie succesul procedurilor este dat de instrumentarul chirurgical adecvat. Chiar si pacientii ce se trateaza in cabinetul tau stomatologic vor fi mai linistiti atunci cand aud de procedurile de chirurgie dentara si anestezie dentara fiindca vor avea siguranta minimului de durere si a recuperarii rapide.