Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Vita - Ceramica dentara de top pentru lucrari impecabile

Alege materiale de calitate si realizeaza lucrari dentare cat mai potrivite din punct de vedere mecanic si estetic cu produsele din gama Vita. Aceasta renumita companie de origine germana ce opereaza in peste 20 de tari produce materiale ceramice care se supun unor standarde inalte de calitate, permitand astfel obtinerea de fatete, punti si coroane adaptate perfect nevoilor pacientilor. Brandul german utilizeaza tehnici de productie de inalta performanta si materie prima calitativa, precum feldspat, pentru a produce ceramica cu proprietati chimice si fizice bine definite care asigura o prelucrare cat mai usoara si practica.

Gama diversificata de materiale ceramice

Vita ofera o varietate de produse ceramice folosite in laboratorul de tehnica dentara, precum dentina, smalt si alte tipuri de ceramica feldspatica utilizata in fatetarea materialelor pentru schelete din zirconiu sau diverse tipuri de restaurari. Materialele ceramice din aceasta gama asigura o procesare eficienta si rentabila si o contractie redusa, fapt care asigura o ardere precisa. Ai la dispozitie si materiale cu o structura fina ce permit crearea unor lucrari cu aspect cat mai natural, pentru o integrare impecabila din punct de vedere estetic. In plus, poti alege dintr-o gama larga de nuante, de la A1 la D4.

Profita de oferta avantajoasa Dentotal

In magazinul nostru online gasesti atat materiale ceramice de calitate premium cat si instrumente si accesorii indispensabile in cadrul laboratorului de tehnica dentara. Descopera acum oferta noastra bogata de produse ceramice Vita si obtine rezultate de exceptie care asigura satisfactia pacientului si a medicilor stomatologi cu care colaborezi.

Noi iti oferim ceramica dentara la preturi avantajoase si transport gratuit pentru fiecare comanda. In plus, achizitiile tale iti aduc si puncte de fidelizare pe care le poti folosi pentru a obtine reduceri totale sau partiale la comenzile viitoare in magazinul nostru online.

VITA VM9 D0M1, 50g

325.91 Lei
()

VITA VM13 BD4R1.5, 50g

289.73 Lei
()
BrandVita VarianteBD4L1.5

VITA VM13 GOD 12g

82.07 Lei
()
BrandVita VarianteCorn yellow
BrandVita Variante1M2
BrandVita Variante3M1
BrandVita Variante3M2
BrandVita Variante3M3
BrandVita Variante3R1.5
BrandVita Variante3R2.5

VITA AMBRIA PLUNGER

11.52 Lei
()
BrandVita VarianteBD1M2
Afiseaza urmatoarele 33 produse

Filtre

Clasificare
Categorii
Pret

Lei  –  Lei

  • 11Lei
  • 7002Lei
Stoc
Producatori
Gramaj
    Afiseaza toate (11)
Nuanta
    Afiseaza toate (37)
Prezentare
Alti vizitatori au fost interesati si de: