Heraceram

Sunt 46 produse.

Se afiseaza 1-30 din 46 produs(e)

Heraceram - Sisteme de fatetare inovatoare

Atunci cand vrei sa atingi performanta in laboratorul de tehnica dentara, este necesar sa lucrezi cu materiale ceramice de ultima generatie. Heraceram iti vine in ajutor cu o gama diversificata de produse destinate realizarii unor lucrari dentare perfect compatibile cu nevoile pacientilor, atat din punct de vedere practic cat si estetic. Aceasta linie de produse creata de Kulzer ofera materiale cu o structura unica, multi-granulara care permite o procesare usoara si rezultate de exceptie. Materiale ceramice din aceasta gama sunt potrivite unei palete largi de aplicatii datorita unei structuri robuste ce tolereaza fluctuatii mari de temperatura.

O diversitate de produse ceramice intr-o gama variata de culori

Heraceram ofera un portofoliu vast de produse, precum opac gingival, incizal sau transparent, dentina si alte materiale destinate unei fatetari rapide si sigure ce confera un aspect asemanator cu cel al dintilor naturali. Ai la dispozitie o paleta larga de culori, de la A1 la D4, precum si alte nuante specifice tipului de material pentru care optezi. Alege produse individuale sub forma de lichid, pudra sau pasta sau opteaza pentru seturi practice ce asigura un proces de lucru cat mai eficient.

Alege consumabile dentare de calitate de la Dentotal

De la fatetari rapide pana la suprastructuri pentru implanturi, Heraceram iti vine in ajutor cu toate materialele de care ai nevoie in laboratorul de tehnica dentara. Descopera acum o gama de produse ceramice cu un timp redus de ardere si contractie scazuta in timpul procesarii si prelucreaza cu usurinta o diversitate de lucrari dentare.

Cumpara de la Dentotal si te bucuri de o multitudine de beneficii. La noi gasesti produse de calitate premium la preturi avantajoase si beneficiezi si de transport gratuit pentru fiecare comanda. In plus, la fiecare achizitie primesti si puncte de fidelizare ce iti aduc reduceri substantiale la comenzile viitoare.