Sterilizare si dezinfectare

Sunt 85 produse.

Se afiseaza 1-30 din 85 produs(e)

Cauti aparatura pentru sterilizare si dezinfectie?

In oferta Dentotal.ro gasesti o gama larga de echipamente care nu ar trebui sa lipseasca din clinica stomatologica, cabinetul veterinar, laboratorul de tehnica dentara sau spital. Ai la dispozitie autoclave, baie ultrasonica, lampi bactericide, aparate pentru sigilare, dar si purificator aer, incubator test biologic ori aspirator pentru aerosoli. Avem solutia potrivita la un pret avantajos pentru a fi sigur ca realizezi procesul de sterilizare la cele mai inalte standarde de siguranta.

Stiai ca sterilizarea la autoclav este o procedura indispensabila in cabinetul dentar?

Pentru autoclavare corecta trebuie sa speli instrumentarul astfel incat sa elimini inclusiv urmele biologice microscopice. Ulterior trebuie sa efectuezi o dezinfectare chimica, termica ori termo-chimica utilizand o lampa UV bactericida sau un dezinfectant adecvat. In cele din urma sterge instrumentarul si ambaleaza-l folosind pungi autosigilante pentru sterilizare la autoclav sau cutii metalice perforate. Decontaminarea este vitala pentru mentinerea sanatatii personalului medical, dar si a pacientilor.

Care este diferenta dintre pupinel si autoclav?

Cu un pupinel sterilizezi instrumentarul utilizat in cabinet medical, salon de infrumusetare, salon de manichiura sau cabinet veterinar utilizand aer cald uscat, pe cand un autoclav sterilizeaza prin expunerea la caldura umeda (abur). Trebuie sa stii totusi ca intr-un cabinet stomatologic, in conformitate cu legislatia in vigoare, se pot utiliza doar autoclave tip B.

Alege echipament pentru sterilizare si dezinfectie de la Dentotal!

Folosind echipamente pentru cabinet de cea mai inalta calitate iti vei creste notorietatea, cabinetul tau stomatologic ajungand sa fie recunoscut pentru bunele practici de curatenie, dezinfectare si sterilizare. Nu uita sa comanzi online autoclav clasa B, sterilizator aer, baie cu ultrasunete si lampi bactericide pentru sterilizare UV! Enbio, Hygitech, Zhermack si Stern Weber sunt doar cativa dintre producatorii pe care ii vei gasi la Dentotal.