Generatoare de aburi

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Decontaminare rapida cu generatoare de aburi performante

Asigura-te ca spatiul de lucru din laboratorul tau de tehnica dentara respecta chiar si cele mai stricte standarde de igiena, alegand generatoare de aburi performante, cu o eficienta dovedita. Dentotal iti aduce o gama diversificata de aparatura cu aburi pe care o poti folosi pentru a decontamina si curata o varietate de ustensile si suprafete. Alege modele ce asigura o presiune inalta si o emisie continua de abur pentru a curata cat mai eficient metalul, ceramica sau diversele rasini pe care le folosesti in timpul proceselor de lucru.

Alege dintr-o varietate larga de modele de echipamente cu abur

In functie de tipul materialelor pe care vrei sa le cureti sau suprafetele ce au nevoie de decontaminare, poti alege generatoare de aburi cu rezervoare de capacitati variabile. Iti oferim modele cu rezervoare din inox cu capacitati de 3 sau 5 litri si dimensiuni diverse. Opteaza pentru un model compact cu o greutate redusa daca dispui de un spatiu de lucru restrans, insa nu vrei sa faci compromisuri atunci cand vine vorba de curatenie si igiena. Modelele din portofoliul nostru au un design usor de folosit si iti ofera acces facil la rezervor pentru o reumplere cat mai rapida.

Oferte atractive la Dentotal

Vrei sa te bucuri de cele mai bune conditii de lucru, insa trebuie sa tii cont si de buget? Alege modelul potrivit din colectia noastra de generatoare de aburi si te bucuri de preturi atractive si o serie de avantaje care fac din achizitiile de la noi niste experiente de top. La fiecare comanda, puncte bonus pe care le poti utiliza ulterior pentru a obtine reduceri semnificative. Pe langa asta, noi iti stam mereu la dispozitie cu suport de specialitate si iti oferim si transport gratuit la fiecare comanda.