Polieteri

Sunt 15 produse.

Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)

Polieteri calitativi pentru amprente dentare

Imbunatateste calitatea modelelor dentare prin utilizarea de polieteri performanti in timpul procesului de amprentare dentara. In portofoliul Dentotal, vei descoperi o gama extinsa de polieteri pentru amprente dentare. Particularitatea acestor materiale este ca au consistenta fluida, dar dupa priza consistenta lor creste rapid. Fie ca trebuie sa faci o restaurare estetica, precum coroanele sau puntile sau o verificare ocluzala, in magazinul nostru online gasesti cu usurinta produse care sa iti asigure rezultate excelente.

Alege dintr-o gama bogata de produse de amprentare dentara

Dentotal doreste sa iti intampine toate nevoile ca tu sa ai posibilitatea de a obtine modele dentare performante. Prin urmare, vei gasi polieteri in consistente diferite: vascoasa, medie, fluida. De asemenea, in functie de tehnica pe care o abordezi poti opta pentru polieteri monofazici sau bifazici. In lista de branduri vei regasi producatori in industria stomatologica, precum 3M sau GC. De asemenea, ai posibilitatea de a alege intre diferite culori ale polieterilor. Polieterii transparenti sunt, in general, cei mai permisivi si pot fi utilizati pentru orice tip de lucrare. Culoarea albastra este folosita pentru restaurari estetice, iar cea alba pentru lucrari protetice cu baza metalica.

Dentotal iti vine in ajutor la cumparaturi de materiale dentare

Dentotal iti pune la dispozitie o oferta variata de materiale dentare care sa iti permita sa realizezi lucrari dentare care indeplinesc chiar si cele mai stricte standarde ale pacientilor. Consumabilele dentare din portofoliul nostru au preturi avantajoase. De asemenea, iti recomandam sa arunci o privire si asupra celorlalte sectiuni ale magazinului nostru online. Vei descoperi echipamente si instrumentar care inglobeaza cele mai noi tehnologii si inovatii din domeniu.

Imbunatateste-ti tehnica dentara cu produse din portofoliul Dentotal. In plus, te bucuri de transport gratuit pentru orice comanda.