Compomeri

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Obtine restaurari durabile folosind compomeri dentari de calitate

Daca vrei ca procedurile terapeutice realizate in cabinetul tau dentar sa ofere rezultate de durata si o satisfactie crescuta din partea pacientilor, alege sa lucrezi cu materiale calitative, precum compomeri dentari de la branduri de top. La Dentotal iti oferim compomeri potriviti pentru toate tipurile de cavitati, atat pe dintii anteriori cat si pe cei posteriori. Utilizeaza acest tip de material stomatologic pentru a preveni formarea placii bacteriene, in special la pacientii cu risc crescut de carie. Aceste produse iti vin in ajutor si pentru remedierea defectelor cuneiforme, ca baza pentru o inchidere marginala perfecta sau in sigilarea santurilor si fosetelor.

Caracteristicile unor materiale dentare superioare

Compomerii dentari disponibili in magazinul nostru online iti ofera o adeziune foarte buna pe peretii cavitatilor fara a necesita gravaj acid. Poti opta pentru materiale care fac priza cu usurinta in mediul umed si ofera o capacitate excelenta de lustruire. Aplicarea se face in general rapid, materialele fiind sub forma fluida, ambalate in seringa cu aplicator sau in capsule. Ai la dispozitie o gama diversificata de culori, de la cele clasice, precum A2 sau A3, pana la culorii vii precum roz, albastru, verde sau portocaliu.

Cumparaturile sunt mereu avantajoase la Dentotal

Fiecare sesiune de cumparaturi din magazinul nostru online iti aduce puncte de fidelizare. Poti folosi aceste puncte pentru a obtine reduceri totale sau partiale la comenzile tale viitoare, astfel incat experienta ta Dentotal sa fie una cat mai placuta. Descopera gama noastra diversificata de compomeri dentari si apeleaza la suportul de specialitate pe care ti-l punem la dispozitie daca ai nevoie de mai multe informatii despre produse. Noi iti oferim intotdeauna materiale dentare de calitate superioara si preturi avantajoase. Si pentru ca experienta ta in magazinul nostru sa fie una lipsita de griji, iti asiguram o perioada de returnare pentru produsele comandate.