Cosmetica si albire

Sunt 87 produse.

Se afiseaza 1-30 din 87 produs(e)

Ce este albirea dentara si cat costa o albire dentara?

Pentru un zambet stralucitor pacientii trebuie sa acorde o atentie sporita igienei cavitatii bucale, totusi, in cazul in care culoarea naturala a dintilor nu este cea dorita, acestia apeleaza la o albire profesionala dinti. Este cea mai comunca metoda prin care sunt inlaturate petele de pe smaltul dentar. Fiecare cabinet stomatologic isi seteaza gama de preturi care reflecta calitatea produselor utilizate, dar si tipul de tratament potrivit. Noi la Dentotal iti oferim solutii pentru albirea dintilor in care sa ai incredere. In portofoliul nostru gasesti inclusiv produse Opalescence, White Smile, Spident.

Cat dureaza albirea dentara si cu ce se albesc dintii acasa?

Pentru acei pacienti care vor sa urmeze un tratament de acasa, ai grija sa ii atentionezi despre riscurile asociate acelor kit-uri de albirea dintilor, cat si a unor benzi pentru albirea dintilor. Fiecare procedura trebuie sa fie atent supravegheata de catre un medic stomatolog. Exista gutiere albire cu o concentratie de peroxid de hidrogen de 6% ce pot fi utilizate pentru dinti vitali. Sunt procedee care dureaza doar cateva minute, iar rezultatele se mentin pana la 12 luni.

Cu ce se albeste proteza dentara?

Privitor la protezele dentare putem aminti ca este suficienta curatarea lor in agenti specifici. Trebuie luat in calcul ca atunci cand vorbim despre dinti devitali cu tratamente de canal efectuate se apeleaza la o albire endodontica care este o procedura conservatoare spre deosebire de cea care implica montarea unor fatete dentare sau a unor coroane dentare.