Echipamente diverse

Sunt 32 produse.

Se afiseaza 1-30 din 32 produs(e)

Echipamente diverse pentru sanatatea dentara a pacientilor tai

Ofera-le pacientilor tai o ingrijire orala de top utilizand echipamente diverse pentru identificarea si tratarea corecta a problemelor cavitatii bucale. Descopera gama variata de aparatura dentara disponibila la Dentotal si identifica rapid problemele dintilor sau ale tesuturilor din cavitatea bucala inca din stadiile incipiente. Utilizarea de aparatura stomatologica moderna asigura un tratament cat mai rapid si eficient dar contribuie si la crearea unei stari de confort si relaxare a pacientilor tai. Lucreaza in conditii de maxima siguranta si precizie cu echipamente de ultima generatie de la producatori de top precum Denjoy, Forward Science sau Dentmate.

Aparatura stomatologica moderna pentru cabinetul tau

Pe langa aparatura pe care o folosesti in mod direct in interactiunea cu pacientii, echipamentele folosite in cabinet joaca un rol la fel de important in oferirea unor servicii de calitate. Noi iti punem la dispozitie echipamente diverse care sa te asiste pe tot parcursul procedeelor care au loc in cabinet. Opteaza pentru aparatura ultra-moderna de la branduri precum 3M, GC sau Kulzer si bucura-te de o eficienta crescuta de-a lungul intregii perioade petrecute in cabinet.

Beneficiaza de un pret atractiv la echipamente stomatologice

La Dentotal ai intotdeauna preturi competitive la echipamente diverse pentru utilizarea in cabinet si in timpul consultatiilor cu pacientii. Din postura de lider de piata in distributia de echipamente si materiale stomatologice, noi iti asiguram un portofoliu vast de produse destinate atat medicilor stomatologi cat si tehnicienilor dentari.

Cumpara online produse de calitate superioara si beneficiezi de transport gratuit pentru fiecare comanda. In plus, pentru ca experienta ta sa fie una cat mai placuta, iti livram produsele in ambalajul original si iti oferim service si garantie. Comenzile efectuate iti aduc si puncte de fidelizare pe care le poti folosi pe viitor pentru a achizitiona produse cu reducere partiala sau totala.