Discuri ceara

Sunt 17 produse.

Se afiseaza 1-17 din 17 produs(e)

Imbunatateste performanta din laboratorul tau cu discuri ceara dentara calitative

Tehnologia CAD/CAM s-a dezvoltat intr-un ritm alert in ultimii ani, permitand laboratoarelor dentare sa isi imbunatateasca tehnicile si performantele. Pentru a te asigura ca utilizezi aceasta tehnologie la adevaratul sau potential, este necesar sa folosesti consumabile calitative. Prin urmare, opteaza pentru discuri de ceara din oferta Dentotal. In portofoliul nostru gasesti o gama variata de discuri de la branduri cu renume in industrie, care iti vor aduce rezultate excelente. Spre exemplu, ceara CAD/CAM Yeti Dental are o compozitie stabila care permite frezarea pana la cele mai mici detalii. De asemenea, aceasta ceara a fost conceputa pentru a rezista la temperaturi ridicate si este stabila din punct de vedere termic.

Bucara-te de discuri ceara CAD/CAM ce asigura o prelucrare usoara

Discurile de ceara CAD/CAM pot fi folosite intr-o gama larga de aplicatii, precum realizarea machetelor din ceara pentru coroana si punti sau realizarea de lucrari scheletate. Poti alege discuri de diferite dimensiuni. Discurile de ceara dentara au diametrul de 98mm si poti opta pentru versiunea de 12, 14, 16, 18, 20, 22 sau 25mm grosime, in functie de nevoile tale. Alegand un disc de ceara dentara calitativa te asiguri ca modelul isi va pastra proprietatile in urma procesului de prelucrare.

Consumabile dentare la preturi avantajoase la Dentotal

Asigura-te ca laboratorul tau ramane competitiv si fii intotdeauna la curent cu cele mai noi tehnologii si materiale. Dentotal iti aduce la cateva click-uri distanta instrumente si consumabile dentare la preturi avantajoase, iar pentru a ne asigura ca experienta ta de shopping este una placuta si faciala, iti punem la dispozitie consultanta de specialitate. In plus, transportul este gratuit. Prin urmare, opteaza pentru discuri ceara denatara usor de prelucrat si calitative de la Dentotal, pentru a obtine modele dentare performante.