Dezobturare canale radiculare

Sunt 9 produse.

Se afiseaza 1-9 din 9 produs(e)

Alege produse de top pentru dezobturare canale radiculare

Atunci cand este necesara refacerea tratamentului de canal, dezobturarea canalelor radiculare trebuie sa se faca intr-un mod cat mai eficient, astfel incat noul tratament sa fie unul reusit. Pentru o dezobturare cat mai buna, care sa permita accesul in interiorul canalelor pentru curatare si instrumentare, trebuie sa folosesti ustensile si produse de calitate inalta. In oferta diversificata de produse stomatologice disponibile la Dentotal gasesti materialele necesare pentru refacerea tratamentul endodontic. Alege consumabilele potrivite pentru indepartarea cu usurinta a conurilor de gutaperca sau a instrumentelor rupte in interiorul canalului radicular si ofera-le pacientlor tai tratamente performante ce asigura rezultate de durata.

Foloseste freze pentru piesa contraunghi pentru o dezobturare rapida

In oferta noastra gasesti freze calitative, realizate din materiale cu proprietati excelente, precum otelul, care iti ofera o eficienta sporita si un control cat mai bun in timpul procedurilor endodontice. Alege din freze de dimensiuni variate pentru dezobturarea canalelor radiculare intr-un mod cat mai precis, indiferent de forma si dimensiunile acestora. Opteaza pentru ace de dezobturat de dimensiunea dorita sau alege kit-uri ce includ mai multe ace de dimensiuni variate pentru un tratament complet.

Dizolva usor gutaperca cu solutii profesionale

Pentru a indeparta cat mai usor materialul folosit anterior pentru obturarea canalelor, poti opta pentru o varietate de solutii. La Dentotal gasesti diversi dizolvanti, precum uleiul de eucalipt, uleiul de portocale, dar si alti solventi sintetici ce permit eliminarea reziduurilor de gutaperca. Iar pentru ca refacerea tratamentului endodontic sa fie cat mai eficienta, alege solutii pentru curatarea canalului radicular si degresarea rapida a suprafetei dintelui.

Indiferent de ce instrumente sau solutii ai nevoie pentru dezobturarea canalelor radiculare, la Dentotal gasesti cu usurinta produsul potrivit. Comanda rapid din magazinul nostru online si bucura-te de calitate premium de la producatori de top. In plus, pentru o experienta cat mai placuta iti oferim transport gratuit la orice comanda.