Siliconi de duplicare

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Siliconi de duplicare calitativi pentru modele dentare excelente

Pentru a te asigura ca obtii intotdeauna lucrari de calitate in laboratorul tau de tehnica dentara, alege sa lucrezi cu siliconi de duplicare de ultima generatie, care iti asigura o eficienta sporita. Dentotal iti pune la dispozitie o gama diversificata de materiale de duplicare de la branduri de top, precum Zhermack, pentru ca tu sa realizezi cu usurinta duplicarea matritelor si a modelelor cu un relief pronuntat. Produsele de calitate folosite in cadrul procesului de duplicare iti asigura o precizie avansata, reproducand chiar si cele mai fine detalii.

Produsele moderne pentru duplicare sunt usor de folosit

Daca vrei ca procesul de lucru sa fie unul cat mai practic si eficient, alege siliconi de duplicare cu proprietati bine definite, precum un timp de priza scazut si stabilitate dimensionala in timp. La Dentotal gasesti materialele ideale pentru utilizarea impreuna cu conformatoare din plastic sau sticla si compatibile cu o gama bogata de gipsuri, rasini acrilice si mase de ambalare. Poti opta pentru siliconi care se amesteca rapid, in numai 60 de secunde, si ofera un timp total de lucru de doar cateva minute. Fie ca realizezi lucrari provizorii sau diverse tipuri de proteze, la Dentotal e simplu sa gasesti un silicon de duplicare potrivit pentru nevoile tale.

Preturi avantajoase la Dentotal

Comanda siliconi de duplicare potriviti pentru o procesare eficienta si facila din oferta bogata de produse disponibile pe Dentotal. La noi gasesti atat siliconi transparenti cat si produse pigmentate in nuante de roz, verde sau portocaliu, pentru a acoperi o gama cat mai ampla de preferinte.

Alege produse de calitate premium pentru utilizare in laboratorul tau de tehnica dentarea iar noi te rasplatim cu puncte de fidelizare la fiecare comanda. In plus, iti stam intotdeauna la dispozitie cu suport de specialitate si iti oferim si transport gratuit pentru fiecare comanda.