Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

Aparatura medicala utilizata in endodontie gasesti pe Dentotal.ro

Credem ca succesul unui tratament endodontic este determinat de echipamentele disponibile in cabinetul stomatologic. Desigur, nu putem face abstractie de complexitatea cazului clinic, a tehnicii dentistului sau a endodontului ori de modul in care pacientul respecta indicatiile medicului, insa trebuie sa recunoastem: aparatura joaca un rol foarte important. Astfel ca, in magazinul de echipamente medicale Dentotal.ro gasesti aparatura stomatologica de cea mai noua generatie: endomotor, apex locator sau echipament pentru condensare gutaperca.

Echipamente medicale indispensabile in clinica stomatologica

Foloseste dispozitive medicale doar de la producatori recunoscuti international care au fost testate de mii de stomatologi, asa cum sunt cele de la: NSK, Dentsply Sirona, Kerr, Denjoy sau Guillin Woodpecker. Cu siguranta fiecare tratament de canal va fi mai usor de realizat cand ai la indemana un apex locator. Ipex II sau Propex IQ te vor ajuta la masurarea cu acuratete a lungimii canalelor radiculare uscate, umede sau cu sange. Nu uita sa alegi si un endomotor precum X-Smart Plus Protaper/ WaveOne ori Endopilot cu piese contraunghi.

Inca nu folosesti un sistem de condensare gutaperca?

Vesti bune! Pe Dentotal.ro gasesti aparatura pentru endodontie, asa ca in portofoliul nostru vei observa si aparate condensare gutaperca. Cu un astfel de echipament in cabinetul stomatologic vei avea un control deplin asupra temperaturii, fapt ce te va ajuta sa realizezi obturatii dentare cu o rezistenta crescuta. In plus, iti punem la dispozitie varfuri pentru gutta cutter, pluggere electrice pentru sistemul Calamus Pack si Dual, cat si varfuri pentru injectarea gutapercii in sistemul BackFill al aparatului endo multifunctional Endopilot. Retine ca folosind echipamente stomatologice de pe Dentotal.ro ai sansa sa efectuezi endodontie la microscop, tratament endodontic, drenaj endodontic sau retratament endodontic la cel mai inalt nivel.

IPEX II - APEX LOCATOR NSK

3,390.05 Lei
()

Apex locator ID Kerr

3,843.15 Lei
()

Endomotor iMate-II Denjoy

4,565.83 Lei
()

IPEX - carlig buza

51.36 Lei
()

IPEX - cordon fil clip

174.94 Lei
()

IPEX - extensie

173.05 Lei
()

MAILLEFER PROPEX II

7,029.72 Lei
()

IPEX II - cablu

265.52 Lei
()
Afiseaza urmatoarele 32 produse

Filtre

Clasificare
Categorii
Pret

Lei  –  Lei

  • 31Lei
  • 28879Lei
Stoc
Marime
Dimensiune
Alti vizitatori au fost interesati si de: