In stoc

Promotie

Gramaj

Igiena si dezinfectie

Sunt 592 produse.

Se afiseaza 1-30 din 592 produs(e)

Foloseste materiale sanitare consumabile de cea mai buna calitate!

Pentru a siguranta ta ca medic, dar si a pacientului trebuie sa folosesti un echipament de protectie medical ce include măști chirurgicale colorate, acoperitori pantofi, bonete medicale cu elastic, dar si o viziera medicala. Totodata, nu trebuie sa uiti de respectarea unui protocol sterilizare instrumentar medical folosind produse adecvate pe care le poti comanda online de pe Dentotal.ro!

Ofera servicii stomatologice de top!

Exista numeroase solutii si metode de sterilizare, dezinfectare si igienizare, asa ca poti alege varianta cea mai potrivita pentru clinica stomatologica, cabinetul dentar sau laboratorul de tehnica dentara in care lucrezi. La Dentotal te ajutam cu orice ai nevoie, de la dezinfectanti maini, pana la pungi autosigilante, masti Euronda sau manusi din latex pudrate/ nepudrate.

Virusurile, bacteriile si sporii nu isi au locul pe suprafetele din cabinetul tau!

Important este sa iti setezi un necesar de consumabile medicale pe care sa il actualizezi frecvent. Incepe prin comandarea unor consumabile utile pentru protectia ta ca medic (masti de protectie faciala, halat, botosi etc), apoi pentru pacient (pahare de unica folosinta, bavete), iar mai apoi pentru campul operator (husa unit dentar, aspiratoare salivare). Pentru dezinfectarea si sterilizarea suprafetelor si a instrumentarului alege Calvicide, Cloramina, Sanosil s.a.