Tratament alveolite

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Tratament eficient pentru alveolita postextractionala

Alveolita postextractionala este o conditie care poate aparea in urma extractiei dentare si ca urmare aparitiei unor complicatii in procesul de vindecare post interventie chirurgicala. Pe dentotal.ro gasesti tot ce ai nevoie pentru tratarea eficienta a alveolitei. In oferta Dentotal gasesti o gama variata de produse utilizate in cadrul procesului de tratare a acestei conditii post extractie, de la produse pentru pansament alveolar antiseptic si hemostatic pana la material iodoform pentru tratamentul canalului radicular.

Ofera suport si solutii eficiente pacientilor in procesul de vindecare in urma interventiei chirurgicale

Imbunatateste-ti in mod continuu serviciile si ofera pacientilor cele mai bune solutii dentare. Desi este cunoscut ca cel mai bun tratament este preventia, alveolita este una dintre complicatiile ce pot aparea postextractional. Tratamentul acesteia consta in chiuretajul alveolar. De asemenea, se aplica antibiotice si anestezice locale in alveola. Prin urmare, pentru a realiza aceasta procedura sunt necesare anumite produse si instrumente. Dentotal isi propune sa iti fie aproape in grija pe care o acorzi pacientilor, prin urmare in magazinul nostru online vei gasi produse de calitate pentru tratarea alveolitei.

Descopera produse stomatologice de calitate in oferta Dentotal

Dentotal iti pune la dispozitie o gama extinsa de consumabile destinate tratamentului alveolitei postextractionale. Opteaza pentru cele mai bune produse pentru a oferi pacientilor servicii calitative atat in timpul procedurii, cat si post procedural. In plus, Dentotal iti ofera suport tehnic in alegerea celor mai bune solutii tehnologice pentru aplicatiile tale.

Arunca o privire si pe celelalte sectiuni din portofoliul nostru. Dentotal isi propune de fiecare data sa iti aduca mai aproape cele mai noi tehnologii si inovatii din domeniul dentar pentru a te sustine in imbunatatirea serviciilor tale. Comanda rapid si usor si nu uita ca transportul este gratuit la orice comanda din tara.