Rebazare proteze

Sunt 24 produse.

Se afiseaza 1-24 din 24 produs(e)

Rebazare proteze dentare - materiale de calitate pentru confortul pacientilor tai

Asigura-le un confort sporit pacientilor care utilizeaza proteze dentare, realizand corectii si adaptari cat mai bune ale lucrarilor in cabinetul stomatologic. Atunci cand tesutul osos maxilar sau mandibular s-a modificat, daca au aparut probleme de ocluzie sau proteza a devenit inconfortabila pentru pacienti, alege sa corectezi rapid deficientele folosind materiale premium pentru rebazarea protezelor direct in cabinetul stomatologic. Aceste materiale sunt utile atat pentru captusirea protezelor mobile cat si pentru cele semi-fixe. Descopera oferta noastra variata de produse pentru rebazare de la branduri de top precum GC, Zhermack si Detax si ofera-le pacientilor tai cea mai buna ingrijire orala.

Ce avantaje ofera solutiile moderne de rebazare a protezei dentare?

Atunci cand optezi pentru metode moderne de rebazare a protezelor totale sau partiale, precum siliconi de aditie sau rasini fara metilmetacrilat, te bucuri de o serie de avantaje. Aceste materiale de rebazare ofera o captusire rezistenta si o adaptablitate buna fara sa necesite un timp ridicat de finisare. Poti opta pentru materiale cu porozitate minima, fara miros si care nu au o reactie exoterma de priza. De asemenea, gasesti cu usurinta materiale cu o fluiditate optima ce asigura o aplicare usoara.

Achizitioneaza kit-uri de rebazare de la Dentotal

Fii pregatit pentru procesul de recaptusire a protezelor pacientilor tai, optand pentru kit-uri practice din oferta Dentotal. La noi gasesti pachete ce includ produse complementare pentru rebazarea protezelor, astfel incat tu sa poti realiza rectificari rapide care le permita pacientilor sa-si recapete starea de confort.

Comanda in siguranta produsele de captusire care se potrivesc nevoilor cabinetului tau si profita de preturile avantajoase de pe dentotal.ro. La noi gasesti intotdeauna o gama variata de produse, pentru a alege cu usurinta materialele compatibile. In plus, daca ai nevoie de mai multe informatii inainte de a comanda iti oferim suport de specialitate. Cumpara acum si ai transport gratuit la orice comanda.