Inregistrarea ocluziei

Sunt 24 produse.

Se afiseaza 1-24 din 24 produs(e)
legend legend -11%

GC EXACLEAR

351,89 lei ( -11% ) 313,19 lei Pret
Stoc epuizat

Alege materiale de top pentru inregistrarea ocluziei

Asigura-te ca puntile si coroanele pe care tehnicianul dentar le realizeaza pentru pacientii tai sunt perfect compatibile si corespunzatoare la nivel ocluzal, alegand sa lucrezi cu materiale de calitate pentru inregistrarea ocluziei. Inregistrarea muscaturii este un pas esential pentru obtinerea unor lucrari reusite, care sa asigure confortul pacientului si sa nu aiba puncte resimtite de acesta ca fiind "inalte". Pentru a obtine o amprenta a ocluziei cat mai fidela, Dentotal iti pune la dispozitie o gama diversificata de produse dentare la preturi avantajoase. Poti opta atat pentru paste de amprentare destinate unei amprentari totale sau partiale cat si pentru hartie de articulatie pentru identificarea unor probleme minore de ocluzie.

Determina ocluzia in mod eficient cu materiale fluide de la branduri cu renume

Atunci cand vrei sa realizezi inregistrarea ocluziei in intercuspidare maxima sau inregistrarile relatiei centrice, propulsiei sau lateralitatii, alege sa lucrezi cu un material fluid precum siliconul de aditie. Un astfel de material te ajuta sa obtii amprente de calitate, fara bule de aer, care reproduc cu acuratete detaliile ocluzale. In plus, aceste materiale ofera o priza rapida, in doar cateva minute, sporind astfel confortul pacientului. In portofoliul nostru gasesti materiale pentru amprentare de la branduri cu renume in domeniu, precum Zhermack sau GC.

Verifica ocluzia cu ajutorul hartiei de articulatie

Asigura-te ca lucrarile dentare ii permit pacientului o muscatura corecta si confortabila, verificand ocluzia cu ajutorul hartiei de articulatie. La Dentotal gasesti hartie de articulatie de diferite culori si dimensiuni, pentru ca tu sa poti face ajustarile necesare intr-un mod cat mai practic.

Descopera gama noastra variata de produse pentru inregistrarea ocluziei si ofera-le pacientilor tai servicii de ingrijire orala de top. Comanda rapid din magazinul online Dentotal si beneficiezi de produse calitative la preturi avantajoase. In plus, pentru o experienta cat mai placuta, iti oferim transport gratuit la fiecare comanda.