Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Dezinfectare canale radiculare

Tratament endodontic de succes folosind materiale dentare premium

Ca medic endodont trebuie sa efectuezi tratamente de canal care vor salva dintii naturali ai pacientului. Astfel ca, indiferent ca preferi manierele de terapie clasice sau moderne, trebuie sa recunoastem faptul ca instrumentarul stomatologic si materialele dentare au un rol deosebit de important in succesul tratamentelor endodontice. La Dentotal.ro gasesti produse stomatologice (instrumente, consumabile, echipamente) de la producatori de top care sa iti faciliteze practica zilnica din cabinet. Iti punem la dispozitie numeroase solutii: de la produse de preparare a canalelor radiculare (ace endodontice manuale/ rotative, sistem Protaper), la dezinfectare canale radiculare (conuri de hartie, clorhedixina solutie etc), obturare canale radiculare, pana la sisteme de diga dentara. Avem in stoc materiale stomatologice de la producatori renumiti pe plan international datorita calitatii premium.

Dezinfectanti de canale radiculare la pret avantajos de pe Dentotal.ro

Dezinfectarea canalelor radiculare este una dintre etapele cele mai importante in tratamentul de canal, intrucat in acest fel bacteriile care au provocat infectia dintelui vor fi in totalitate eliminate. Desigur, sa efectuezi endodontie la microscop este cea mai buna varianta, caci beneficiezi de un camp vizual marit care iti permite sa identifici corect atat canalul radicular principal, cat si ramificatiile acestuia. Totusi, vestea buna este ca in magazinul online Dentotal.ro ai la dispozitie hidroxid de calciu, hipoclorit de sodiu, digluconat de clorhexidina, oxid de zinc, dar si conuri din hartie la preturi avantajoase. Mai mult, gasesti mereu promotii si reduceri avantajoase!

Scoaterea nervului si dezinfectarea canalelor radiculare cu produse stomatologice de pe Dentotal.ro

Materialele stomatologice pe care le gasesti la Dentotal indeplinesc cele mai stricte standarde de calitate, astfel ca te poti baza in orice situatie pe acestea. Ca medic endodont trebuie sa te asiguri ca ai in cabinetul dentar numai consumabile stomatologice cu care sa poti lucra usor si care sa-ti garanteze un flux fluid de lucru. Comanda astazi dezinfectanti pentru canale radiculare si conuri de hartie adaptate pentru sistemele Protaper, Maillefer Trunatomy, Wave One, Hyflex si bucura-te de consultanta de specialitate si transport gratuit oriunde in Romania!

EUGENOL 10ml CERKAMED

32.33 Lei
()

CERKAMED MTA+ MINI

124.43 Lei
()

CALCIGEL 2g

28.95 Lei
()

CRESOTIN LICHID 15ml

150.00 Lei
()

EDTA

27.69 Lei
()

MTA PLUS 1g

325.64 Lei 244.23 Lei
()

MTA PLUS 2g

560.80 Lei
()

CALASEPT

68.08 Lei
()

RESORTIN KIT

125.97 Lei
()

FILE EZE gel EDTA

141.97 Lei
()
Afiseaza urmatoarele 33 produse

Filtre

Clasificare
Categorii
Pret

Lei  –  Lei

  • 12Lei
  • 561Lei
Stoc
Gramaj
Conicitate
Dimensiune
Prezentare