Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

Sisteme adezive dentare

Sistem adeziv dentar de calitate superioara

Pentru restaurari coronare de succes fiecare medic stomatolog stie ca secretul consta in utilizarea unor consumabile medicale de inalta calitate. Astfel ca, indiferent ca efectuezi restaurari directe cu compozite autopolimerizabile, restaurari indirecte (fixare de incrustatii de tip inlay, onlay, coroane si punti dentare) ori reconstituiri de bonturi este musai sa folosesti un sistem adeziv adecvat. Vestea buna este ca in magazinul online Dentotal gasesti numeroase materiale stomatologice, inclusiv adezivi dentari de la producatori renumiti precum: Kerr, Voco, Dentsply Sirona, 3M, GC etc.

Materiale stomatologice pentru cabinete dentare

Cu siguranta iti doresti sa ai in cabinetul dentar doar materiale stomatologice de incredere, insa comandand de pe Dentotal.ro nu numai ca ai siguranta utilizarii unui adeziv dentar potrivit, insa ai de ales si intre diferite gramaje si ambalaje. Prin urmare, iti punem la dispozitie sisteme adezive compatibile cu materialele fotopolimerizabile, autopolimerizabile si cu polimerizare duala in flacoane, seringa, ori monodoze. Daca nu stii care varianta este cea mai potrivita tehnicilor tale preferate de restaurare dentara, atunci poti contacta un reprezentant Dentotal care iti va oferi consultanta de specialitate. Iti garantam ca vei gasi materiale dentare rezistente la masticatie, cu o aderenta optima la smalt, usurinta de utilizare, lipsa de actiune sensibilizanta, dar si cu o durata mare de depozitare!

Comanda adeziv stomatologic de pe Dentotal.ro

Fiecare dentist are de acum posibilitatea sa foloseasca doar consumabile premium in clinica dentara, intrucat la Dentotal produsele stomatologice de la Kerr, Kulzer, Spident, Coltene sau 3M au un pret avantajos si beneficiaza frecvent de reduceri si promotii. Mai mult, toate comenzile plasate beneficiaza de puncte de fidelizare si transport gratuit oriunde in Romania. 

GC G-PREMIO BOND REFILL

342.22 Lei
()

GC REPAIR KIT

464.22 Lei
()

G-BOND

423.51 Lei
()

OPTIBOND FL KIT

722.09 Lei
()

OPTIBOND SOLO PLUS 3ml

150.46 Lei
()

G-AENIAL BOND REFILL

401.13 Lei
()

OPTIBOND UNIVERSAL 5ml

374.75 Lei
()

GLUMA 2BOND REFILL

261.35 Lei
()

PQ1 BONDING - 1 seringa

113.05 Lei
()

GLUMA SELF ETCH REFILL

268.56 Lei
()

GC ACRYLIC PRIMER 6ml

303.75 Lei
()

ESBOND refill 5 ml

75.57 Lei
()

FUTURABOND M 5ml

487.50 Lei
()
Afisaza urmatoarele 18 produse

Filtre

Clasificare
Categorii
Pret

Lei  –  Lei

  • 9Lei
  • 1497Lei
Stoc
Gramaj
Prezentare
Alti vizitatori au fost interesati si de: