Restaurari provizorii

Sunt 43 produse.

Se afiseaza 1-30 din 43 produs(e)

Alege materiale calitative pentru restaurari dentare provizorii

Atunci cand realizezi restaurari dentare provizorii, precum punti sau coroane, folosirea unor materiale de calitate superioara este esentiala pentru a obtine rezultate cat mai bune. Creeaza lucrari cu o rezistenta ridicata care asigura satisfactia pacientului, atat din punct de vedere mecanic cat si estetic, optand pentru materiale cu proprietati bine definite de la branduri cu renume in domeniu. In oferta diversificata de produse de la Dentotal gasesti materiale pentru coroane si punti provizorii precum Hexa-Temp, Protemp, Acrytemp sau StructurPremium la preturi avantajoase. Fie ca trebuie sa realizezi punti provizorii, inlay-uri si onlay-uri sau fatete provizorii, la noi e simplu sa gasesti materiale rezistente, biocompatibile, care permit obtinerea unor lucrari cu un aspect natural.

Materialele pentru lucrari dentare provizorii asigura o aplicare usoara

Usurinta cu care poti manevra si aplica materialul este un aspect esential de care trebuie sa tii cont la alegerea produsului. In oferta Dentotal gasesti materiale compozite pentru restaurari dentare provizorii care vin sub forma de pulbere si lichid, pot fi dispuse in cartuse care se aplica cu ajutorul dispenserului si asigura o dozare usoara si o aplicare optima. Opteaza pentru produse de ultima generatie ce permit amestecarea si dozarea automata a compozitului sau rasinei autopolimerizabile cat mai rapid si fara contaminare.

Dentotal - Calitate superioara la preturi atractive

Atunci cand esti in cautare de materiale calitative ce permit obtinerea de restaurari dentare provizorii cu o stabilitate crescuta, Dentotal este destinatia ideala. Aici gasesti pachete economice si materiale cu o contractie redusa si rezistenta ridicata la compresiune si fracturare. In plus, ai o gama variata de culori frecvent folosite precum A1, A2, A3 sau Bleach, pentru crearea de lucrari ce nu se diferentiaza de culoarea dintilor naturali. Descopera acum oferta noastra diversificata de produse si comanda materialele de care ai nevoie in cel mai scurt timp. Pentru o experienta cat mai placuta ai la indemana multiple metode de plata si transport gratuit pentru toate comenzile.