Dispensere

Sunt 35 produse.

Se afiseaza 1-30 din 35 produs(e)

Alege dispensere pentru aplicatii stomatologice de calitate

Consulta oferta Dentotal pentru dispensere care pot acomoda diferite materiale. Fii conform cu normele de igiena din cabinetele stomatologice si laboratoarele tehnice, astfel vei asigura atat protectia pacientului, cat si pe a persoanei specializate care realizeaza lucrarea dentara. Cu un dispenser, te bucuri de stocare si acces usor la materialele de care ai nevoie.

Descopera oferta variata de dispensere din magazinul nostru online

Asa cum te-a obisnuit, Dentotal iti pune la dispozitie un portofoliu variat din care poti alege. In functie de nevoile tale, poti opta pentru un dispenser automat sau manual. De asemenea, este important sa cunosti toate normale de siguranta ale materialelor pe care le folosesti. Este posibil ca anumite materiale sa aiba cerinte specifice pentru modul in care pot fi stocate sau colectate. In oferta Dentotal vei descoperi diferite dispensere pentru consumabile de tipul: rulori, bavete, masti stomatologice sau pahare. De asemenea, tot in aceasta categorie vei gasi cutii pentru depozitarea diverselor obiecte considerate pericol biologic, precum recipient din polipropilenă pentru obiecte intepatoare sau taietoare.

Dentotal iti doreste o experienta de cumparare cat mai placuta

Asigura-te ca respecti toate normele stomatologice pentru a oferi clientilor tai servicii de calitate. Dentotal iti vine in ajutor cu un portofoliu de dispensere ce pot fi intrebuintate in cabinetele stomatologice cu diferite scopuri. In functie de nevoile tale, este important sa realizezi in mod corect stocarea si colectarea materialelor pe care la manipulezi. Pentru ca ne dorim ca tu sa ai o experienta de cumparare cat mai placuta, ti-am adus mai aproape toate materialele de care ai nevoie. Nu uita sa verifici si celelalte sectiuni ale site-ului, care cuprind echipamente, instrumente si materiale de calitate. De asemenea, poti beneficia de suport tehnic la cerere si de transport gratuit la orice comanda oriunde in tara.