In stoc

Promotie

Ceramica

Sunt 547 produse.

Se afiseaza 1-30 din 547 produs(e)

Foloseste ceramica dentara de top pentru restaurari excelente

Obtine lucrari dentare de cea mai buna calitate in laboratorul de tehnica dentara cu materiale de ultima generatie care ofera un aspect natural si o compatibilitate crescuta. Indiferent ce tip de lucrare dentara vrei sa obtii, de la fatetari rapide pana la suprastructuri pentru implanturi, la Dentotal gasesti o diversitate de materiale ceramice din care sa alegi. Iti punem la dispozitie culori din cheia clasica, de la A1 la D4 pentru ca tu sa poti obtine rezultate impecabile din punct de vedere estetic dar care ofera si o rezistenta crescuta.

Ce caracteristici au materialele ceramice moderne?

In functie de aplicatiile pentru care vrei sa o folosesti, din magazinul nostru online poti alege ceramica dentara cu diverse proprietati. De la opac pana la dentina si smalt, la noi gasesti rapid toate tipurile de produse de care ai nevoie. Opteaza pentru materiale robuste si compatibile cu diverse tehnici de lucru si bucura-te de o versatilitate sporita. Poti alege materiale ce iti asigura o stabilitate dimensionala excelenta si o contractie redusa in timpul arderii, precum si produse ce ofera suprafete omogene si compacte, care permit o lustruire eficienta.

Branduri populare si preturi atractive la Dentotal

Achizitioneaza ceramica dentara originala de la branduri de top, precum Kulzer, Fino sau Vita, si surprinde pacientii cu lucrari dentare impecabile. La Dentotal gasesti o gama larga de tipuri de produse si gramaje, deci vei putea alege cu usurinta materialele ceramice potrivite. Daca ai nevoie de mai multe informatii, poti apela oricand la consultantii nostri specializati.

Comanda acum produse individuale, chei de culori sau kituri practice si obtine lucrari dentare ce depasesc standardele obisnuite. Noi te incurajam sa revii la Dentotal printr-un program de fidelizare care iti aduce reduceri semnificative la produsele din gama noastra. In plus, iti oferim intotdeauna si transport gratuit.