Mase de ambalat

Sunt 81 produse.

Se afiseaza 1-30 din 81 produs(e)
legend legend -23,68%

SILISAN 1L

61,45 lei ( -23% ) 46,90 lei Pret
In stoc

Mase de ambalat - solutii optime pentru laboratorul tau de tehnica dentara

Pe parcursul procesului de prelucrare a lucrarilor dentale metalo-ceramice, ai nevoie de materiale de calitate superioara pentru a obtine rezultate ce ofera un grad de satisfactie cat mai bun si o compatibilitate crescuta pentru pacient. Alege sa lucrezi cu mase de ambalat calitative din oferta Dentotal si realizeaza restaurari impecabile, indiferent de tipul de aliaj cu care alegi sa lucrezi. In magazinul nostru online gasesti materiale de ambalat de la producatori de top, precum Dr. Protect, GC sau Kulzer, potrivite pentru diferite tehnici de lucru, precum cele de ardere lenta, rapida sau in etape.

Pentru ce tipuri de materiale de ambalat poti opta?

In portofoliul nostru gasesti mase de ambalat pe baza de fosfati pentru utilizarea cu aliajele cu un punct de topire ridicat, dar si solutii pentru optimizarea maselor sau diverse pulberi potrivite pentru aliajele dentare nepretioase. Poti opta pentru materiale fara carbon, ce ofera o rezistenta crescuta, precum si pentru produse destinate realizarii de proteze scheletate. Indiferent daca alegi sa folosesti tehnici cu inel sau fara inel, in oferta noastra gasesti cu usurinta materialele potrivite pentru nevoile tale.

Dentotal - calitate inalta la preturi avantajoase

Lucreaza in conditii de inalta precizie optand pentru mase de ambalat de calitate superioara din portofoliul Dentotal. Noi iti oferim o varietate de materiale si accesorii, de la pudre de ambalat pana la solutii si accesorii precum conformatoare, benzi de captusire si inele pentru turnare.

Comanda rapid si in siguranta din magazinul nostru online si beneficiezi de preturi competitive si transport gratuit pentru fiecare achizitie. In plus, iti stam intotdeauna la dispozitie cu suport si consultanta de specialitate pentru ca tu sa alegi intotdeauna produsele care ti se potrivesc cel mai bine. Fiecare comanda iti aduce si puncte de fidelizare care se vor transforma in reduceri de pret la urmatoarele comenzi.