Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Turbine stomatologice

Turbina dentara – piesa de mana de nelipsit in cabinetul stomatologic

Dintre piesele de mana utilizate in clinica stomatologica, turbina dentara este cu siguranta indispensabila datorita multiplelor aplicatii in practica de zi cu zi. Acestea trebuie sa indeplineasca o serie de caracteristici pentru a asigura confortul in timpul procedurilor. In primul rand, dimensiunea si greutatea sunt foarte importante, ulterior zgomotul emis de vibratii si materialele din care sunt produse astfel incat sa fie rezistente in timp. Totusi, indiferent ca vorbim despre turbine dentare cu LED sau clasice, cel mai important aspect pentru o utilizare indelungata este modul de intretinere.

Turbine stomatologice de calitate superioara disponibile la Dentotal

Aparatura stomatologica disponibila in magazinul nostru online indeplineste cele mai inalte standarde, intrucat provin de la producatori recunoscuti international, cum ar fi: MK-Dent, NSK sau Coxo. Vei observa ca gasesti instrumente stomatologice premium, cat si turbine dentare ieftine si calitative, astfel incat sa devii un profesionist. Nu uita totusi ca indiferent de brand, turbina dentara necesita ungere, caci lubrifierea asigura o buna functionare. Poti comanda atat piesele de mana, cat si solutii, spray-uri si echipamente pentru intretinerea pieselor dentare. Ai toate produsele necesare in cabinetul stomatologic la un click distanta!

Comanda in siguranta turbine dentare de pe Dentotal!

Atunci cand comanzi piese de mana din magazinul nostru online ai posibilitatea de a le returna intr-un termen de 10 zile lucratoare de la data primirii. Totusi, suntem siguri ca produsele noastre ti se vor potrivi, mai ales ca sunt livrate gratuit oriunde in Romania. Un alt beneficiu de care te poti bucura este sistemul de puncte de fidelizare care iti permite sa achizitionezi mai ieftin mii de produse disponibile pe site. Alege orice turbina dentara si bucura-te de toate avantajele de a fi client Dentotal!

Filtre

Clasificare
Categorii
Pret

Lei  –  Lei

  • 533Lei
  • 3443Lei
Stoc
Producatori