Transport GRATUIT pentru toate comenzile

Ciment dentar provizoriu

Ciment dentar provizoriu de calitate superioara

Restaurarile protetice provizorii sunt un pas deoasebit de important in tratamentul fiecarui pacient. Astfel ca, pentru rezultate predictibile si la un standard inalt de estetica, specialistii in protetica utilizeaza coroane si punti dentare provizorii. Aceste lucrari dentare, indiferent ca vorbim despre coronite dentare din ceramica, acril, rasina, metal ori despre punti pe implanturi dentare, lucrarile se cimenteaza folosind un material stomatologic temporar.

Alegand un ciment dentar provizoriu, dentistul poate efectua o cimentare de proba in timpul reabilitatilor orale complexe, deci calitatea superioara a produselor este cruciala pentru ca pacientul sa aiba o experienta pozitiva in clinica stomatologica, iar ca medicul sa poata indeparta materialul dentar intr-un mod facil. In portofoliul Dentotal vei gasi ciment temporar dentar cu sau fara eugenol, cu aspect estetic – translucid, rezistenta sporita si cu efect bacterian si bacteriostatic

Comanda de pe Dentotal.ro ciment provizoriu dentar de la producatori de top

Sa fii client Dentotal.ro iti aduce multe beneficii, insa accesul la materiale dentare de incredere este probabil cel mai mare avantaj! Deci, indiferent de complexitatea cazului clinic, stii ca in magazinul nostru de consumabile si accesorii pentru cabinete dentare gasesti ciment provizoriu stomatologic de la 3M (Relyx Temp NE), GC (Tempsmart DC, Freegenol), Kerr (Temp Bond), Kulzer, Voco (Provicol) sau Centrix (NoMix). Alaturi de Dentotal, fiecare medic stomatolog are sansa de a utiliza ciment temporar dentar de la producatori renumiti la un pret foarte avantajos.

Consumabile medicale livrate gratuit in clinica stomatologica

Fie ca ai nevoie de cimenturi provizorii, glassionomeri, cimenturi policarboxilice sau cimenturi fosfat de zinc, la Dentotal.ro le comanzi online rapid si simplu. Mai mult, daca nu stii ce tip de consumabile se preteaza nevoilor cabinetului tau, specialistii nostri sunt incantati sa iti ofere ajutorul de care ai nevoie. Noi vom livra produsele pentru uz stomatologic direct in clinica ta, fara niciun cost. Mai mult, iti vom oferi si puncte de fidelizare la orice comanda online plasata, astfel incat sa poti beneficia de preturi si mai mici la urmatoarea comanda!

TEMP BOND NE 65g

113.98 Lei
()

REPIN 125g+300g

51.17 Lei
()

RELYX TEMP NE

170.77 Lei
()

TEMP BOND AUTOMIX

214.20 Lei
()

FREEGENOL

247.64 Lei
()

FUJI TEMP LT REFILL

760.45 Lei
()

NETC META BIOMED

76.01 Lei
()

Filtre

Clasificare
Categorii
Pret

Lei  –  Lei

  • 6Lei
  • 761Lei
Stoc
Producatori