Comenzile plasate in perioada 29.11 - 04.12 vor fi procesate incepand cu data de 05.12

Gipsuri dentare si accesorii gipsuri dentare

Realizeaza modele dentare performante cu gipsurile dentare si accesorii gipsuri dentare disponibile pe dentotal.ro

Pe dentotal.ro descoperi o gama extinsa de gipsuri si accesorii gipsuri dentare care iti vor permite sa imbunatesti calitatea si timpii de obtinere a modelelor dentare. Vei gasi gipsuri dentare de diferite clase care vor indeplini nevoile specifice fiecarui caz. Spre exemplu, Gips Ortho White Dr. Protect este un gips pentru ortodontie, clasa II, care permite obtinerea de modele ortodontice, dar si modelelor de studiu si modelelor dintilor antagonisti. Pe de alta parte, Gips Rock Dr. Protect este un gips de clasa IV, utilizat in lucrari de mare precizie, precum turnarea de coroane si punti pe implanturi sau turnarea de proteze si proteze scheletate.

Modele si gipsuri dentare. Ce sunt si cum se realizeaza?

Modelele dentare reprezinta modele fizice folosite atat pentru studiu si diagnosticare, cat si pentru confectionarea lucrarilor dentare. Cele din urma mentionate poarta denumirea de model de lucru. In functie de criteriile pe care modelul trebuie sa le indeplineasca, acesta poate fi realizat din diferite materiale. Unul dintre cele mai utilizate materiale pentru modele dentare nemetalice sunt gipsurile dentare, iar metoda de obtinere a modelului este prin turnare. Domeniul gipsurilor dentare este unul reglementat care clasifica aceste materiale in patru clase. De asemenea, este comun ca gipsurile dentare sa fie clasificate in laboratorul de tehnica dentara ca gips alb de model, gips dur si gips extradur.

Alegerea unui gips dentar potrivit laboratorului tau de tehnica dentara

Atunci cand vine vorba de alegerea gipsului dentar potrivit pentru aplicatiile dentare din laboratorul tau exista cateva specificatii care te vor ajuta in luarea celei mai bune decizii. Printre cele mai importante date tehnice sunt timpul de priza, procentul de expansiune sau rezistenta la compresiune dupa 24h. Din fericire, pe dentotal.ro sunt disponibile gipsuri dentare intr-o gama variata si de la o multitudine de branduri consacrate in industrie care vor satisface si cele mai exigente cerinte ale tale.

MOLDANO KULZER 25kg

190.65 Lei
()

ELITE MODEL 25kg

206.19 Lei
()
BrandZhermack VarianteSteel Blue

MOLDANO KULZER 3.5kg

38.50 Lei
()

MOLDASTONE CN 4.5kg

78.21 Lei
()

CREION CERVICAL YETI

44.54 Lei
()

ELITE BASE 25kg

479.30 Lei
()
BrandZhermack VarianteTerracota red

ELITE BASE 3kg

67.77 Lei
()
BrandZhermack VarianteTerracota red
Afiseaza urmatoarele 33 produse

Filtre

Clasificare
Categorii
Pret

Lei  –  Lei

  • 0Lei
  • 823Lei
Stoc
Producatori
Gramaj
Dimensiune
Prezentare
Alti vizitatori au fost interesati si de: