Pindex

Sunt 12 produse.

Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Lucreaza eficient cu un sistem Pindex

In laboratorul de tehnica dentara lucrezi frecvent cu modele de gips sau plastic. Pentru a asigura un proces de lucru cat mai eficient si economic, alege sa folosesti un sistem Pindex modern care asigura o operare rapida si intuitiva. Pe dentotal.ro gasesti o gama variata de aparate de frezat cu pini care iti permit sa gauresti modelele din gips sau sa tai mase plastice de orice fel in cel mai scurt timp si cu o precizie sporita. Echipamentele performante disponibile in magazinul nostru online iti ofera o viteza de lucru crescuta si o fixare precisa a modelelor pentru rezultate cat mai bune.

Avantajele unui aparat de taiat cu pini

Taierea modelelor din gips sau plastic cu ajutorul unui aparat Pindex asigura un timp de lucru redus si costuri de productie mai mici deoarece foloseste o cantitate redusa de gips dentar. Modelele pot fi pozitionate si aliniate intr-un mod mult mai practic, iar viteza si adancimea de gaurit sunt adesea reglabile. Echipamentele din oferta noastra sunt, in general, dotate cu motoare puternice, dar au in acelasi timp dimensiuni reduse pentru a se incadra cat mai usor in spatii de lucru compacte. Poti opta chiar si pentru aparatura cu indicatoare laser pentru o gaurire cat se poate de precisa.

Calitate inalta si preturi atractive la Dentotal

Atunci cand achizitionezi un sistem Pindex de la Dentotal poti fi sigur ca acesta este original si calitativ. Comercializam echipamentele de la producatori de top, precum Renfert, pentru a-ti veni in ajutor atunci cand vrei sa atingi nivelul de performanta dorit. Comanda acum aparatura din oferta noastra, iar noi iti oferim service si garantie incluse, pentru o experienta cat mai placuta. Descopera preturile atractive si sistemul nostru de fidelizare si vei dori sa devii clientul nostru fidel. Mai mult, iti livram toate comenzile complet gratuit, oriunde in tara.